| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co i jak z tym zrobić?- Karta zintegrowana
Autor Wiadomość
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 13:52   Co i jak z tym zrobić?- Karta zintegrowana Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc tak. Chodzi mi o to, czy można wymienić kartę zintegrowaną, czy jest "tam" już ona na stałe. Tak po prostu. Poprwacie mnie jeżeli taki temat już był, tak na marginesie. Jeżeli możliwa jest jej wymiana to może polecilibyście mi jakieś części (tzn. kartę muzyczną [dobra by była z EAX], jakiś procek oraz kartę graficzną)*?
A na koniec podły żart, a konkretnie: kto ma lepszy config. od mojego?
Podpowiedź- mój config: Ja mam w karcie zintegrowanej proc 900Mhz, 256RAM i 32MB grafiki.

*Oraz przybliżone koszty, jeżeli się orientujecie w sytuacji.

Und the Post dopisek: Umieściłem to w "gry i programy" bo używam kompa gł. do grania (na szczęście są jeszcze gry które chodzą na nim[czasem nawet niezgorzej]) a po za tym nie miałem pomysłu do jakiego innego działu można było dać (albo nie popatrzyłęm dokładnie).

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 15:25   

Ale jaką kartę masz zintegrowaną, muzyczną, sieciową, graficzną, konroler sATA, kontroler USB czy co.

Uruchom sobie "DxDiag" i kliknij na "zapisz informacje", prześlij mi to na mail'a kulu2@op.pl to Ci będę w stanie odpowiedzieć, co się z tym sprzętem da zrobić.

Lub skontaktuj się ze mną poprzez gg - 4076820, wtedy Ci coś więcej wytłumaczę.
Powrót do góry
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki za pomoc w sprawie sprzętu. Dałbym ci "pomógł" gdyby nie to że za hiera nie wiem czemu tego nie ma.
Poprawka- jest.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu