Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 13:52 Co i jak z tym zrobić?- Karta zintegrowana
No więc tak. Chodzi mi o to, czy można wymienić kartę zintegrowaną, czy jest "tam" już ona na stałe. Tak po prostu. Poprwacie mnie jeżeli taki temat już był, tak na marginesie. Jeżeli możliwa jest jej wymiana to może polecilibyście mi jakieś części (tzn. kartę muzyczną [dobra by była z EAX], jakiś procek oraz kartę graficzną)*?
A na koniec podły żart, a konkretnie: kto ma lepszy config. od mojego?
Podpowiedź- mój config: Ja mam w karcie zintegrowanej proc 900Mhz, 256RAM i 32MB grafiki.
*Oraz przybliżone koszty, jeżeli się orientujecie w sytuacji.
Und the Post dopisek: Umieściłem to w "gry i programy" bo używam kompa gł. do grania (na szczęście są jeszcze gry które chodzą na nim[czasem nawet niezgorzej]) a po za tym nie miałem pomysłu do jakiego innego działu można było dać (albo nie popatrzyłęm dokładnie).
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 15:25
Ale jaką kartę masz zintegrowaną, muzyczną, sieciową, graficzną, konroler sATA, kontroler USB czy co.
Uruchom sobie "DxDiag" i kliknij na "zapisz informacje", prześlij mi to na mail'a kulu2@op.pl to Ci będę w stanie odpowiedzieć, co się z tym sprzętem da zrobić.
Lub skontaktuj się ze mną poprzez gg - 4076820, wtedy Ci coś więcej wytłumaczę.
Dzięki za pomoc w sprawie sprzętu. Dałbym ci "pomógł" gdyby nie to że za hiera nie wiem czemu tego nie ma.
Poprawka- jest.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!