| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Cio ja mam zrobić?! HELP
Autor Wiadomość
asiak1313 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 15 Paź, 2005 19:12   Cio ja mam zrobić?! HELP Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To może ja opiszę... Very Happy
Chodzę do 1gim. Podoba mi się chłopak z 2gim., ale nie miałam pojęcia jak do niego zagadać. To jest brat mojej koleżanki z klasy, o czym dowiedziałam się na wspólnej wycieczce naszych klas. Powiedziałam, że mi się podoba, takiej jednej dziewczynie , której brat chodzi z nim do klasy. Poszła i mu wszystko wytłumaczyła, tzn. która to Asia, czego nie lubi, a co lubi... A teraz ja się dziwnie czuję, kiedy idę korytarzem a on tak dziwnie na mnie patrzy i sama nie wiem co mam robić. Chciałabym do niego zagadać, ale mnie wyśmieją jego koleżanki, które już i tak zrobiły ze mnie pośmiewisko na wycieczce. Po prostu TRAGEDIA! Pomocy!! Crying or Very sad Confused
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 15 Paź, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj się tym, że się z ciebie wyśmiewają. Zachwuj się naturalnie i nie zwracaj uwagi na jego koleżanki. Co do chłopaka on już wie, co czujesz, więc pozostaje ci jedynie czekać na jego reakcję. Pisanie do niego listów itp. może tylko pogorszyć sprawę zwłaszcza, że nie znasz go i nie wiesz jak na nie zareaguje. Pisałaś, że on jest bratem twojej koleżanki, może zacznij ją odwiedzać ? Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Paź, 2005 19:34   

Zagadać? Normalnie: cześć, siema, yo, elo, ave...
Proponuje dowiedzieć się (najpewniej i najłatwiej, ale jak dla mnie lepiej iść na tzw. żywioł) co go interesuje... np. jakie zespoły lubi, jakie filmy, sport etc. Potem podejść, przywitać się, "zapodać" jakiś temat i rozmawiać... TYLKO nie gadaj w kółko Ty, daj mu dojść do głosu... a jak widzisz, że wyraźnie ma Cię gdzieś, olewa i nie ma ochoty z Tobą rozmawiać, to przestań, pożegnaj się i idź, bo nic na siłę...
Powrót do góry
asiak1313 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 15 Paź, 2005 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No chcialabym podejsc i zagadac, ale nie mam odwagi. Jak go widze to mi serce wali, no i nawet czesc nie powiem...
Na wycieczce zas, kolezanki nagadaly mu, ze ja bez niego zyc nie moge etc.
A teraz jak widze jego 'przeszywajacy' wzrok, to mi glupio... eeeh...
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 15 Paź, 2005 20:42   

to masz nauczke zeby sie tak nie zwierzac Wink
a jak napjprosciej do niego dotrzeć?Bądz zawsze gdzies kolo tej kolezanki i przyjdz do niej do domu Wink [np. jak bedzie do zrobienia wspolna praca,ona bedzie miec urodziny albo tak sobie..]mozliwe,ze on tez wtedy będzie biggrin moze kiedys jak twoja kumpela bedzie z nim gadac,to podejdz do nich,spytaj sie kumpeli np. 'co teraz mamy',albo 'chodz ze mna zobaczyc czy sa jakies zastępstwa'..i wtedy moze ona przedstawi was sobie :]
a co do tego ze cie wysmiewają jego kolezanki..mysle ze lepiej je olewać..
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Paź, 2005 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

szczerze pytam - witasz sie z kolezankami przez 'ave'? ROTFL
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 16 Paź, 2005 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ty krzyczysz YO? dala tylko przyklad, rozni sa ludzie i moze widziala jak ktos sie tak wital..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 16 Paź, 2005 11:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gwarantuje, ze gdyby do mnie podeszla jakas rok mlodsza dziewczyna i krzyknela 'ave', tudziez 'joł', to wypadlaby bardzo negatywnie juz na starcie
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 16 Paź, 2005 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a inny by se pomyslam ale z niej fajny ziom i by sie zakochal na starcie ;p
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 16 Paź, 2005 12:15   

Chyba *...*l albo inny zboczeniec.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 16 Paź, 2005 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ash ... ludzie bywaja rozni ot cala gadka

Jednemu powiesz siema to spojrzy na Ciebie krzywo .... a drugi jak owoiesz inaczej niz Siema stwierdzi ze jakis dziwolag z Ciebie ot co = =

Najlepiej jest byc soba i robic to co sie uwaza za stosowne cala recepta
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Paź, 2005 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a gdyby chlopak do ktorego dziewcyzna powiedziala "Ave" byl metalowcem? Razz tez by sie zakochal Razz

H. Poświatowska
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 17 Paź, 2005 15:13   

kicp napisał/a:
Cytat:

szczerze pytam - witasz sie z kolezankami przez 'ave'? ROTFL

Jeeeeny, to byl przyklad. Dla ciebie debilizmem jest ave czy yo, dla kogos innego siema.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 17 Paź, 2005 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no co wy nie powiecie, moje omnibuski
Powrót do góry
Diaablica Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co to za różnica, jak się kto wita... tak czy siak, jakkolwiek byś się nie przywitał/a, wiadomo, że chcesz zagadać Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Numer Gadu-Gadu
6078433
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu