| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
PRZEPROSINY :(:(
Autor Wiadomość
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 24 Paź, 2005 21:55   PRZEPROSINY :(:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam! Tym razem krotko! Nie dawno zrobiłam cos przez co moja najlepsza przyjaciólka nie ma ochoty ze mna rozmwaic i wogole nie chce mnie widzie! przyznaje że popełniłam wielki bład!! cche ją przeprosić, ale w troche inny sposub, nie napisac sms ze słowem przepraszam, albo liścik w szkole! Myslałam o czym co by ją ruszyło i żeczywiscie by wybaczyła!! Macie jakiś pomysł?? No nie wiem moze wysłąć pizze z napisem nie złosc sie albo przepraszam??

Co wy na to?? A moze macie swoje propozycje?? moze tez byliscie w takiej sytuacji i co zrobiliscie??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 24 Paź, 2005 21:59   

Moze lepiej pogadac w cztery oczy?

Gosh...pizze,lisciki,srutututu.Nie mozna porozmawiac?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 24 Paź, 2005 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdyby to było możliwe to bym bardzo chetnie to zrobiła!! Tylko powiedz mi jak prtzekonac kogoś bardzo upartego kto Ci napisal że nie ma ochoty na rozmowe i koniec! nie ma ochoty i siły na tą rozmowe!! No to co bys zrobił/a
Powrót do góry
Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 24 Paź, 2005 22:26   

Powiedzialbym,ze chce porozmawiac jak z czlowiekiem,a jak nadal bedzie uparta,to sprobowalbym pozniej,gdy zlosc i emocje nieco opadna...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 24 Paź, 2005 23:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znam ja jej tak szybko nie przejdzie! jest bardzo uparta!! Poza tym ma powod!! I naprawde nie chce ze mna rozmwaic! Wiec jak jest jakis inny sposob żeby ja przeprosic! To bardzo chciałabym go znać!!
Powrót do góry
owca Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm tu rzeczywiscie moze nie wystarczyc slowo przepraszam, moze najpierw zastanow sie co bys chciala jej powiedziec i wytlumacz jej szczerze dlaczego tak zrobilas moim zdaniem tylko szczera rozmowa moze pomoc a zeby ja zachencic do tej rozmowy to juz trzeba jakiegos fajnego pomyslu Razz to juz twoja inwencja Razz zycze powodzenia itzrymam kciuki bo jesli to prawdziwa przyjaciolka to na pewno przebaczy Smile

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 20:43   

wyraź skruchę,powiedz ze ci przykro,ze to bylo z emocji [o ile to bylo z emocji..szkoda ze nie napisalas co zrobilas to moze by bylo latwiej nam pomoc Ci],ze nie chcesz stracic przyjaźni,przepraszasz,wiecej sie nie powtorzy.Ale wszystko musi byc ze szczerego serca i nie byc sztuczne.
Lisciki,sms,gg-odpadają,Nie bedzie wiedziala czy naprawde wyrazasz skruche.W gre wchodzi tylko spokojna rozmowa w 4 oczy.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 21:02   

... a jeżeli koleżanka nie chce rozmawiać, to uszanuj to. Odczekaj aż jej minie, spokojnie i cierpliwie. Nie nalegaj ani nie bądź nachalna, bo to tylko spowoduje, że nie zdecyduje się na tą rozmowę.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale ja wiem że ona nigdy nie powie że chce o tym pogadac, znam ja i wiem to!! SadSad Dlatego chciałam ja jakos zachecic jak pisaliscie wczesniej SadSad Jest uparta i skoro to z mojej winy to nie wyciagnie pierwsza reki!! Ja musze cos zrobić, mino że juz prubiwałam!!

GABRA! Bardzo chetnie bym napisała co zrobiłam ale boje sie na forum to pisac! Może jakis inny kontakt??

Owca: Własnie wiem że jakis fajny pomyłs moze mnie uratowac i pomoc!! Tylko własnie nie wiem jaki! liczyłam że mi pomozecie tez w tym!!

Teraz już nie wiem co robic! Niektorzy mowia zeby pogadac w 4 oczy i szczerze, a niekotrzy żeby dac spokuj i czekać, ale z drugiej strony jak długo miałabym czekac?? Skoro własciwie wiem ze sie nie odeziwe!!
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:09   

3933934.moje gg.
Powrót do góry
Anadriel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A po co całe te cyrki z robieniem afery i wogóle. Może jeszcze zwołaj parade w waszym miescie i przejdź pod jej oknami spiewajac "Przepraszam!!" do mikrofonu... daj spokój, takich jazd można więcej, wynajmnij samolot z ciągnącym się za nim napisem "Przepraszam Cię XXXXXXX"? Rolling Eyes Najlepszym rozwiązaniem jest pogadanie, przypnij ja do muru, powiedz WSZYSTKO co CI leży na serduchu, wytłumacz czemu to zrobiłaś co CIę ciągnęło do tegop ,poproś ją żeby się postawiła w Twojej sytuacji, poczuła się jak Ty, bo Ty stanęłaś na jej miejscu i dostrzegłaś jak głupi był Twój błąd i jak bardzo go żałujesz i chcesz tylko i wyłącznie ja odzyskać... powiedz to co czujesz, tu nie potrzebne są kwiaty, jakieś pierdułki tylko zwykłe szczera rozmowa, bo nie ważny jest przedmiot tylko uczucie drugiego człowieka.... Embarassed
Pozdrawiam Kwiat

Numer Gadu-Gadu
5297084
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gdyby to było takie proste SadSad Co mam zrobic skoro napisała mi wyraznie nie raz że nie chce ze mna rozmwiac?? i koniec! tak napsiała!! To co mam zorbic??
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wnioskujac z nicku niekoniecznie trafnie myslalabym ze masz 19 lat

a nie umiesz po ludzku rozwiazac problemu ?

przeciez wszyscy Ci pisza :/ nie musi rozmawiac wyslucha Cie i wtedy moze jej sie cos odmieni = =
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak pewnie pojde do niej wyciagne za fraki i powiem słuchaj, bo wyrzuce cie przez okno!

Mam ja zmusic??
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 25 Paź, 2005 23:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz zeby CIe wysluchala nie musi rozmawiac neich tylko wyslucha ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu