| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
PRZEPROSINY :(:(
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Paź, 2005 12:45   

Jeżeli ona nie chce to jej nie zmusisz. Wszystko skończone.
Przejdź na dół
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 03 Lis, 2005 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

naprawde tak myslisz?
czemu??
Ja do końca mam nadzieje, mimo że one z dnia na dzien maleją!! SadSad Juz naprawde nie mam siły, czasem ma takiego doła i załamke ze nie wytrzymuje, bo nie raz jak napsize jakiegos sms to wszystkiego sie odechce!! Ale skoro mi zalezy to chyba musze walczyc prawda?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Lis, 2005 08:14   

jezeli Ci bardzo zalezy to walcz Smile ale naprawde skutecznie i z wiarą ;]
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 10:54   

czemu tak mysle? bo wiem jak jest.
nikogo nie zmusisz do przyjazni, nie zmusisz do wybaczenia Ci. jesli nie chce z Toba rozmawiac to to uszanuj, bo im wiecej sie przy niej krecisz tym bardziej ja zniechecasz [[cenzura] ja to].
Powrót do góry
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 05 Lis, 2005 11:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chyba Nie ebdzie tak jak było, ale jak bede widziała że ona sie teraz przyjaźni z tą drugą, to sie załamie! Teraz mi ciezko jak widze je jak sie śmieja gadaja itd... Dzisiaj w szkole widziałam że ja ja chyba juz wogole nie obchodze! Bardzo bolała mnie głowa i płakałam chyba miałam załamanie strasznie płakałam w skzole, jako że dzisiaj sobota to było mało osob, byłam ja i one dwie! Płakałam, ta dziewczyna o kotra jestem zazdrosna mowiła żebym ejchała do domu, żebym dzowniła po mamei itd... A ona mimo że widziała że płacze, że źle sie czuje, nie przejeła sie, zacowywała sie normalnie, smiała sie gadała z innymi a tamta mnie pocieszała! Nie wiem czy robiła to specjalnie żeby pokazac cos, czy naprawde ma juz całkiem mnie gdzies!! Pojechałam do domu i nawet nie napisali czy dojechałam ( A tak chciałam z nia dzisiaj pogadać!! Tylko chyba i tak mis ie nie uda, bo jak widziałam jej mine nawet jak płakałam to zaczynam sie bać!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu