naprawde tak myslisz?
czemu??
Ja do końca mam nadzieje, mimo że one z dnia na dzien maleją!! Juz naprawde nie mam siły, czasem ma takiego doła i załamke ze nie wytrzymuje, bo nie raz jak napsize jakiegos sms to wszystkiego sie odechce!! Ale skoro mi zalezy to chyba musze walczyc prawda?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Lis, 2005 08:14
jezeli Ci bardzo zalezy to walcz ale naprawde skutecznie i z wiarą ;]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Lis, 2005 10:54
czemu tak mysle? bo wiem jak jest.
nikogo nie zmusisz do przyjazni, nie zmusisz do wybaczenia Ci. jesli nie chce z Toba rozmawiac to to uszanuj, bo im wiecej sie przy niej krecisz tym bardziej ja zniechecasz [[cenzura] ja to].
chyba Nie ebdzie tak jak było, ale jak bede widziała że ona sie teraz przyjaźni z tą drugą, to sie załamie! Teraz mi ciezko jak widze je jak sie śmieja gadaja itd... Dzisiaj w szkole widziałam że ja ja chyba juz wogole nie obchodze! Bardzo bolała mnie głowa i płakałam chyba miałam załamanie strasznie płakałam w skzole, jako że dzisiaj sobota to było mało osob, byłam ja i one dwie! Płakałam, ta dziewczyna o kotra jestem zazdrosna mowiła żebym ejchała do domu, żebym dzowniła po mamei itd... A ona mimo że widziała że płacze, że źle sie czuje, nie przejeła sie, zacowywała sie normalnie, smiała sie gadała z innymi a tamta mnie pocieszała! Nie wiem czy robiła to specjalnie żeby pokazac cos, czy naprawde ma juz całkiem mnie gdzies!! Pojechałam do domu i nawet nie napisali czy dojechałam ( A tak chciałam z nia dzisiaj pogadać!! Tylko chyba i tak mis ie nie uda, bo jak widziałam jej mine nawet jak płakałam to zaczynam sie bać!