Kto już oglądał ten film? Jakie są wasze komentarze na jego temat? Podobał się czy nie?
No cóz, ja wczoraj obejrzała go z chłopakiem.. to myślałam, że dostane zawalu w niektorych momentach. Kiedy jakiś czas temu oglądalam "Piłe" to myslalam, ze to ejst rpzerazajacy film, ale "Piła 2" przeszla moje oczekiwania. Do konca trzyma w napięciu i nie wiaodmo właściwie co się stanie, a finał zwalił mnie z nóg..
Właściwie za dużo jak dla mnie scen takich ohydnych, jak palenie w piecu żywego człowieka, ucinanie rak, "kąpiel" w strzykawkach czy odcinanie sobie skóry z karku.. Ale na tym chyba polega UROK tego typu filmów.
Polecma jeśli ktoś lubi grozę.
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
podobal mi sie... z tego co widzialam, bo na sporo scen patrzyc nie moglam.. za drastyczne jak na mnie
ja tez odwracalam glowe przy niektorych i pytalam czy juz po wszystkim
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
jedynke widzialem, i byla naprawde rewelacyjna [ludzie, tam byla fabula! i zaskoczenie ktore mnie zamordowalo]. I obylo sie raczej bez scen drastycznych, byly ladnie omijane, przez co nie nudzily tryskajaca krwia i latajacymi wszedzie flakami. Dlatego tez na 2 nie pojde, bo sequele maja to do siebie, ze w wiekszosci przypadkow sa nedzne.
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 19 Lis, 2005 20:01
zawsze zaslaniam tak, zeby widziec napisy, a nie widziec tej krwi itd, wiec jednak cos tam wiedzialam, no i jak dluzsze sceny to mi sebo opowiada ;p hehe
altruista, radze ci pojsc na piłe 2... to jest totalna kontynuacja jedynki, ma rowniez bardzo ciekawą fabułę a takich krwawych momentow nie ejst w sumie az tak duzo, chcoiasz sporo. dowiesz się wielu ciekawych rzecyz, ktore w jedynce nie zostaly rozwiazane.. poprostu cudo, warto obejrzec.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 20 Lis, 2005 10:26
Shaleniec - to jest taka sama 2 czesc jak 2 czesc ringu czy innego filmu... i nie ma tak ciekawej fabuly jak 1... ale sie przynajmniej fajnie konczy : >