| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Saw 2 (Piła 2)
Autor Wiadomość
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 11:01   Saw 2 (Piła 2) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kto już oglądał ten film? Jakie są wasze komentarze na jego temat? Podobał się czy nie?

No cóz, ja wczoraj obejrzała go z chłopakiem.. to myślałam, że dostane zawalu w niektorych momentach. Kiedy jakiś czas temu oglądalam "Piłe" to myslalam, ze to ejst rpzerazajacy film, ale "Piła 2" przeszla moje oczekiwania. Do konca trzyma w napięciu i nie wiaodmo właściwie co się stanie, a finał zwalił mnie z nóg..
Właściwie za dużo jak dla mnie scen takich ohydnych, jak palenie w piecu żywego człowieka, ucinanie rak, "kąpiel" w strzykawkach czy odcinanie sobie skóry z karku.. Ale na tym chyba polega UROK tego typu filmów. Razz
Polecma jeśli ktoś lubi grozę.

Numer Gadu-Gadu
1744817
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 11:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ta, ja tylk słyszałam ze dwojka juz jest.
Cytat:
jak palenie w piecu żywego człowieka, ucinanie rak, "kąpiel" w strzykawkach czy odcinanie sobie skóry z karku

no typowe sceny dla horroru. przynajmniej w koncu cos fajnego...;p

Yan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 12:09   

Czysta rozkosz.Wole pojsc na cos,co reprezentuje soba cos ciekawszego,niz flaki i przyslowiowy "trup w szafie".
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 12:40   

pila 2 to kicha, totalna. jedyne fajne bylo zaskoczenie... a tak to az zal ogladac... przynajmniej takie moje zdanie. w ogole mnie nie ruszylo, no.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:

no typowe sceny dla horroru. przynajmniej w koncu cos fajnego...;p

powiedzialabym raczej ze to thriller.. no ale ok ;p

podobal mi sie... z tego co widzialam, bo na sporo scen patrzyc nie moglam.. za drastyczne jak na mnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:

podobal mi sie... z tego co widzialam, bo na sporo scen patrzyc nie moglam.. za drastyczne jak na mnie

ja tez odwracalam glowe przy niektorych i pytalam czy juz po wszystkim Razz

Numer Gadu-Gadu
1744817
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cos ci cytowanie nie wyszlo ;p
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 16:00   

choredusze napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

ja tez odwracalam glowe przy niektorych i pytalam czy juz po wszystkim Razz

wiec raczej niewiele wychwycilas z tych 'mrozacych krew w zylach, zaskakujacych momentow'
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jedynke widzialem, i byla naprawde rewelacyjna [ludzie, tam byla fabula! i zaskoczenie ktore mnie zamordowalo]. I obylo sie raczej bez scen drastycznych, byly ladnie omijane, przez co nie nudzily tryskajaca krwia i latajacymi wszedzie flakami. Dlatego tez na 2 nie pojde, bo sequele maja to do siebie, ze w wiekszosci przypadkow sa nedzne.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zawsze zaslaniam tak, zeby widziec napisy, a nie widziec tej krwi itd, wiec jednak cos tam wiedzialam, no i jak dluzsze sceny to mi sebo opowiada ;p hehe
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 19 Lis, 2005 22:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

altruista, radze ci pojsc na piłe 2... to jest totalna kontynuacja jedynki, ma rowniez bardzo ciekawą fabułę a takich krwawych momentow nie ejst w sumie az tak duzo, chcoiasz sporo. dowiesz się wielu ciekawych rzecyz, ktore w jedynce nie zostaly rozwiazane.. poprostu cudo, warto obejrzec.

Numer Gadu-Gadu
1744817
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 20 Lis, 2005 10:26   

Shaleniec - to jest taka sama 2 czesc jak 2 czesc ringu czy innego filmu... i nie ma tak ciekawej fabuly jak 1... ale sie przynajmniej fajnie konczy : >
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 07:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cześć druga może być ale i tak pierwsza była lepsza

Numer Gadu-Gadu
6345828
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 21 Lis, 2005 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

druga lepsza i koniec kropka. Razz

Numer Gadu-Gadu
1744817
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 22 Lis, 2005 13:37   

co w drugiej bylo lepszego niz w pierwszej?
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu