| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
ciezka sprawa
Autor Wiadomość
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 19 Gru, 2005 19:37   ciezka sprawa Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ech... moze glupio to brzmi ale mam pewien problem.
Otoz od dluzszego czasu nie wiem czemu wszystkim sie az zbytnio przejmuje.
Gdy poklocilam sie z kolezanka przez tydzien to przezywalam. Osatnio mialam drobny problem z biblioteka miejska i przez kilka dni sie tym denerwowalam. Podalam tylko 2 przyklady, ale takowych jest wiecej.
Staram sie jakos o tym zapomniec grajac w jakies gry, sluchajac muzkyki... nic nie daje.
Doradzcie cos!

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 19 Gru, 2005 19:59   

musisz sie do tego przyzwyczaic, ja tez mocno przezywam rozne rzeczy, a jakos zyje. (chociaz w tej chwili raczej wegetuje :0 )
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 19 Gru, 2005 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehhh... To może po prostu się nie przejmuj?: )

A tak na poważnie to pogadaj z kimś, kumpela, przyjaciółka, psycholog...? Taaaa, nie bój się iść do psychologa, on za to bierze kasę, z pewnością Ci pomoże.
Powrót do góry
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 19 Gru, 2005 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh..zaden psycholog narazie nie jest Ci potrzebny...! :] nie martw..sie...nie Ty jedna..wciaz o czyms myslisz...sie przejmujesz..zadreczasz...trzeba z tym walczyc...nie wiem czy dobrze mnie zrozumiesz...po prostu...jelsi zdarzy Ci sie czyms zadreczac...pomysl....ze dlaczego tak jest?nie staraj sie zapominac..o rpoblemach...bo to nic nie da....wiem to na wlasnym przykladzie...po prostu..postaraj sie...tak porzadnie zastanowic..dlaczego sie zadreczasz <to pomaga niekiedy Razz>...sproboj wyluzowac..ja tez sie czesto gesto nad czyms zastanawiam...przejmuje sie,ale...ciagle z tym walcze...przynajmneij sie staram.. :] narazie..3maj sie Smile

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 15:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cree - Przez te twoje trzykropki nie da sięzrozumieć treści...
Powrót do góry
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

widocznie malo bystry jestes...

Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Gru, 2005 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jednak myślę, że ty, a nie on. Po kij tyle wielokropków??? A może ktoś zacznie zaraz pisać PoKemOnOwyM JeZyQieM (choć próbuje dociec, nadal nie rozumiem dlaczego AKURAT POKEMONOWY?!?!?!). Cóż, mam podobnie, tylko odwrotnie. jestem nieco "odciety", wieloma rzeczami nie zawracam sobie głowy. Jakoś z tym żyję. I z tymi wielokropkami również. Ale już niedługo. Nie, JA nie zamieram popełnić samobójstwa...

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Ombre w Pelerynie Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Gru, 2005 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najprostszym sposobem jest zaraz po problemie myśleć nad jego rozwiazaniem, zamiast ubolewać nad tym, że jest. Wtedy Twe myśli kierują się problemowi, więc nie musisz walczyć sama ze sobą i żadem psycholog nie jest Ci potrzebny.

Popatrz na to inaczej, to iż się przejmujesz oznacza, że jesteś sumienna i umiesz oddać się sprawie. To jest zaleta, którą ludzie będą szanowali, oczywiście trudno się z tą zaletą żyje, ale z czasem jak nauczysz się nad nią panować, to niejeden raz Ci uratuje skórę

cree- Tu nie chodzi o to czy ktoś jest bystry, czy nie. Po prostu nie umiesz pisać takich tekstów z przerywnikami, więc najpierw się naucz posługiwać nimi, a dopiero później się popisuj Confused
Wbrew pozorom to trudny sposób pisania, bo polega na wprowadzeniu klimatu, ale jeżeli ktoś nie umie się posługiwać to tylko naciepieli monotematyczny i nieczytelny tekst pozbawiony treści:?

a chance to grow up quick
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2162361
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Gru, 2005 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

boze:/ po co tyle wielokropkow?! nie amsz co robic dziewczyno????

a co do tematu to sprobuj sie jakos oderwac, postaraj sie zapomniec o problemach albo poprostu nie brac tego wszystkiego tak powaznie. najlepiej uporaj sie od razu z tymi problemami, bo z tego co widze nie sa zbyt powaznie. do koelzanki wycagnij dlon i po klopocie. a do biblioteki pojdz i powiedz jak jest (z reszta nie wiem o co chodzi z ta biblioteka ale mniejsza). ejstem pewna ze pozostale twoje problemy tez sie da tak latwo naprawic.
jednym slowem sprobuj wszystko poukladac ale nie beirz tez powaznie kiedy sie nie udaje.Smile

Numer Gadu-Gadu
1744817
Czaroffnicka Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 26 Gru, 2005 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchaj, możesz nie przejmować się różnymi sprawami tak bardzo. Wiem, że to jest trudne ale musisz spróbować.

Gdy masz doła idź do sklepu na zakupy lub zjedz czekoladę albo też lody.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 28 Gru, 2005 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja za to na wszystko się wkurzam. moze to potem przejdzie?

Numer Gadu-Gadu
3107824
Odpowiedz do tematu