Jak sobie tak spokojnie myślę to wydaje mi się, że wy wszyscy macie rację... Dzięki za pomoc i przepraszam, że zajmowała wam czas. Pozdrówka i całuski dla wszystkich którzy chcieli mi pomóc :*
Przynajmniej wiem ile jestem warta... Ale jak tak dalej będzie to zostanę siostrą zakonną...
ludzie, Boże, [cenzura]! Nie rozbijajcie innym związków! nawet tych nieudanych! wiem, że łatwo być empatią dla nieznanych ludzi, ale czy radziłabyś tak dziewczynie Twojego przyjaciela? przestańcie bo się porzygam.
dziewczyno, nie słuchaj co mówią. Nigdy nie jest za wcześnie ani za późno na miłość. pozwól, by Twoja dojrzałośc budowała się na próbach, błędach, konsekwencjach. Pozdro
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:27
Keeveek - <wybucha śmiechem> No chyba z powodu jakiegoś forum dziewczyna nie rzuci "chłopaka" (Cudzysłów jest tutaj nie bez potrzeby : P), no nie? Nie przeginajmy. Zresztą, chciała rady - Ma radę, po co tkwic w czymś co nie ma sensu?
PS: A może nie jest wystarczająco dojrzała na związek? Do wszystkiego trzeba dojrzec...?
chłopie, ona jest na takim etapie, że rzuciłaby chłopaka po napisaniu listu do bravo więc hamujmy się
do wszystkiego trzeba dojrzeć, ale aby dojrzeć trzeba nabrać doświadczenia, którego oczywiście nabywamy dopiero tuz po chwili, w której go potrzebujemy ;]
Dzięki, za wsparcie Keeveek
Może kiedyś jakoś to będzie, ale na razie daję sobie spokój. Poczekam aż będę gotowa do tego żeby kogoś tak naprawdę, naprawdę pokochać.
Jeszcze raz pozdrawiam :*
zawsze warto nigdy nie przestawaj walczyć o to co cenne. a nawet jeśli na pierwszy rzut oka się takie nie wydaje to warto taki diament solidnie oszlifować pozdro :*
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:51
no nie wiem czy tak zawsze warto, spokojnie dziewczyna pewnie bedzie miala jescze w zyciu nie jednego, a moze jej sie poszczesci, i nastepny bedzie juz tym na zawsze... po co ma tkwic w zwiazku, jezeli sie boi ze chlopak ja rzuci bo nosi aparat, lub nie maja o czym rozmawiac...