| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Co zrobić??
Autor Wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"Wielkie okulary" - Ja też... ; )

Czemu niby okulary mają szpecić? Szpecą tak samo jak aparat... Ja akurat w nich wyglądam lepiej...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kaka napisał/a:
Jak go widzę to od razu odbiera mi mowę...

ja bym radzila na chlopaka troszke poczekac,a z tym dac sobie spokoj.. a moze po prostu z nim nie masz wspolnych tematow? i warto poczekac na innego..
Powrót do góry
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 17:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak sobie tak spokojnie myślę to wydaje mi się, że wy wszyscy macie rację... Dzięki za pomoc i przepraszam, że zajmowała wam czas. Pozdrówka i całuski dla wszystkich którzy chcieli mi pomóc :*
Przynajmniej wiem ile jestem warta... Ale jak tak dalej będzie to zostanę siostrą zakonną...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ludzie, Boże, [cenzura]! Nie rozbijajcie innym związków! nawet tych nieudanych! wiem, że łatwo być empatią dla nieznanych ludzi, ale czy radziłabyś tak dziewczynie Twojego przyjaciela? przestańcie bo się porzygam.

dziewczyno, nie słuchaj co mówią. Nigdy nie jest za wcześnie ani za późno na miłość. pozwól, by Twoja dojrzałośc budowała się na próbach, błędach, konsekwencjach. Pozdro Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek - <wybucha śmiechem> No chyba z powodu jakiegoś forum dziewczyna nie rzuci "chłopaka" (Cudzysłów jest tutaj nie bez potrzeby : P), no nie? Nie przeginajmy. Zresztą, chciała rady - Ma radę, po co tkwic w czymś co nie ma sensu?

PS: A może nie jest wystarczająco dojrzała na związek? Do wszystkiego trzeba dojrzec...?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chłopie, ona jest na takim etapie, że rzuciłaby chłopaka po napisaniu listu do bravo więc hamujmy się Razz

do wszystkiego trzeba dojrzeć, ale aby dojrzeć trzeba nabrać doświadczenia, którego oczywiście nabywamy dopiero tuz po chwili, w której go potrzebujemy ;]

Numer Gadu-Gadu
1550297
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki, za wsparcie Keeveek Smile
Może kiedyś jakoś to będzie, ale na razie daję sobie spokój. Poczekam aż będę gotowa do tego żeby kogoś tak naprawdę, naprawdę pokochać.
Jeszcze raz pozdrawiam :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i poszło w pisdu.. nie jesteście już razem?

Numer Gadu-Gadu
1550297
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sama nie wiem Crying or Very sad Żal mi tracić to wszystko nad czym tak bardzo się starałam, ale z drugiej strony po co tkwić w czymś co nie ma sensu... Boję się... Crying or Very sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

postaraj się, daj wam jeszcze jedną, albo kilka szans..

Numer Gadu-Gadu
1550297
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba warto spróbować...
Dzięki Keeveek :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zawsze warto Wink nigdy nie przestawaj walczyć o to co cenne. a nawet jeśli na pierwszy rzut oka się takie nie wydaje to warto taki diament solidnie oszlifować Wink pozdro :*

Numer Gadu-Gadu
1550297
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba nareszcie uwierzyłam, że może się udać Smile Nawet chyba wiem od czego mogę zacząć... Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no nie wiem czy tak zawsze warto, spokojnie dziewczyna pewnie bedzie miala jescze w zyciu nie jednego, a moze jej sie poszczesci, i nastepny bedzie juz tym na zawsze... po co ma tkwic w zwiazku, jezeli sie boi ze chlopak ja rzuci bo nosi aparat, lub nie maja o czym rozmawiac...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo nie Tobie rozdzielać ludzi którzy jeszcze mają szansę na szczęście.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu