| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Co zrobić??
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Chała ten twój chopak jak Cię pięściami nie bronił ; ) <żart, żart ; )>

Aparatka powiedział... Taaak? No to cóż... Właśnie się tak zastanawiam czy to na górze to byłby naprawdę żart, gdyby takie [cenzura] przy mnie tak do dziewczyny powiedziało...

<z zastanowieniem> A ciekawe jakie to [cenzura] mądre jest...?

nie kazda dziewczyna to lubi..
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - Nie każdy chłopak lubi jak jego dziewczynę się publicznie przezywa... ; )?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ojj wiem wiem.. i wiem jak by wiekszosc zareagowala.. to zmienia faktu ze nie lubie jak facet sie bije.. i taka sytuacja tego nie usprawiedliwia..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 06:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W jaki sposób według Ciebie facet powinien się zachować? Odejść z dumą? Czy bronić dumy?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 07:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie by chcial bronic.. a ja bym powstrzymala, nie obchodzi mnie opinia jakis tam osob..
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 08:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja myślałem, że z etapu jaskiniowców to faceci wyszli dawno temu i bicie się dla każdego mniej lub bardziej ważnego powodu to raczej zachowanie barbarzyńskie jest, jednak czasami po prostu tępakowi nie przemówisz do rozsądku inaczej jak kopiąc go po mordzie

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 13:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek - Cokolwiek byś nie powiedział, czasami użycie siły jest jedynym wyjściem. Jeśli ktoś obraziłby przy mnie moją ukochaną no to przepraszam... Mam stać i patrzec? A może przytaknąć? Czy powiedzieć "Odejdź zły człowieku!", nie... Ja powiem" S..." i wysunę szybko prawą rękę z dłonią złożoną w pięść.

I nie chodzi o to co dziewczyna by o mnie pomyślała, chodzi o jakiś mój osobisty honor...
Powrót do góry
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak Ci zależy to zrobisz wszystko żeby ta druga osoba była szczęśliwa. Ja bym zrobiła wszystko żeby ON nie musiał byc smutny czy nieszczęśliwy. Ale chyba nie spotyka sie to z jego uznaniem Confused Ale cóż widocznie to jest miłość bez wzajemności Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<patrzy osłupiały> Chodzicie ze sobą (Booże... Jak to brzmi ; ) )... Jesteście parą i to jest miłość bez wzajemności : )? Miło, no fakt, nie możemy niczego doradzać, bo dziewczyna źle zrobi.

<szeptem> - A jaki ma sens związek z miłością bez wzajemności?
Powrót do góry
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jaki ma to sens, ale (pewnie to zabrzmi strasznie głupio) ja nie potrafie inaczej. Może pomyślicie, że jestem idiotką, ale trudno, taka już jestem.
Nie wiem czy powinnam coś zrobić w takiej sytuacji, ale ja poczekam cierpliwie co się stanie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<wyolbrzymia> A potem narzekają że po ślubie mąż bije....

Tak na powaznie to jakoś wcale nie pomyślałem że jesteś idiotką, ale jeśli kogoś takiego poszukujesz, to może poczekaj aż przyjdzie taki, który uczucie odwzajemni?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 17:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

juz dawno bylo, to nie.. dziewczynie zle radzimy, a teraz prosze.. Wink i kto mial racje? jak od poczatku tak sie zachowuje, to lepiej na innego poczekac ;p
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a róbta co chceta, bo czego ja bym nie powiedział to nikt nie wie o co chodzi ;D

Numer Gadu-Gadu
1550297
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu