| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Rozmowy chłopców-ciągle o tym ;/
Autor Wiadomość
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 09:28   Rozmowy chłopców-ciągle o tym ;/ Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niewiem czy był taki temat i zabardzo nie wiedziałam gdzie go dołączyć zrobiłam to tutaj. Niewiem czy tylko w mojej budzie / klasie chłopcy mówią tylko o jednym dziwkach ,lezbijkach ,sexie. Czy oni nie mają innych tematów?? CO o tym myślicie??

Numer Gadu-Gadu
6684266
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 09:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jest u nich normalne. Jak byłam w gimnazjum to większośc chłopaków też mówiła tylko o tym, ale teraz już dojrzeli i jeszcze nie słyszałam, żeby któryś mówił np. o seksie. Już się nie podniecają takimi tematami jak kiedyś i o wielu rzeczach można z nimi rozmawiać na poważnie.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak znam życie to (Jak to zwykle bywa w SP, czy tam GIM) macie taki podział na dwie grupy w klasie... Z jednej strony Chłopcy, z innej dziewczyny... To skąd niby dziewczyny wiedzą o czym chłopaki gadają? Macie podsłuch zamontowany? Nie. Po prostu jeśli zaczynają memłać o seksie to mówią głośno - śmieją się itp.itd.

Nic wyjątkowego że uważacie że mówią tylko o seksie (Ha ha ha... Złote damy się znalazły...)

PS: Jeśli takie nie jesteście to spotkacie w życiu jeszcze wiele dziewczyn/kobiet bardziej podniecających się seksem niż najbardziej napaleni chłopacy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 11:32   

w tym wieku? nie, nie maja innych tematow. moze jeszcze gry komputerowe lub filmy. albo pilka.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anton - Żyjemy w innym świecie...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 13:17   

rozwin.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Jak znam życie to (Jak to zwykle bywa w SP, czy tam GIM) macie taki podział na dwie grupy w klasie... Z jednej strony Chłopcy, z innej dziewczyny... To skąd niby dziewczyny wiedzą o czym chłopaki gadają? Macie podsłuch zamontowany? Nie. Po prostu jeśli zaczynają memłać o seksie to mówią głośno - śmieją się itp.itd.

Nic wyjątkowego że uważacie że mówią tylko o seksie (Ha ha ha... Złote damy się znalazły...)

PS: Jeśli takie nie jesteście to spotkacie w życiu jeszcze wiele dziewczyn/kobiet bardziej podniecających się seksem niż najbardziej napaleni chłopacy...

Ja w gimnazjum trzymalam sie zawsze z chlopakami :DDD
Byly dwa rzedy lawek po 3 osoby biggrin to ja siedzialam w tym z chlopakami :DDD
Wiec to nie ejst regulą moj drogi biggrin tya tya totolotek

Tylko? e tam napewno nie. Ja jestem okreslana przez znajomych jako erwersyjna sratatatata czego rzekomo nie widac na pierwszy rzut oka ale wcale nie mowie tylko o seksie Wink))
Temat jak kazdy inny w sumie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga - Ostatnie zdanie zapiszmy złotymi zgłoskami "Temat jak każdy inny"

Anton - A o to mi chodzi, iż w towarzystwie w jakim ja się obracałem/obracam/ daj Bóg będę obracać tematem przewodnim nie jest seks, w twoim towarzystwie najwyraźniej jest (Mowa o pewnym wieku, nie mam ochoty badać twojego profilu; ), lub było to tematem przewodnim. Tym się różnimy...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 14:43   

czyli kiedy chodziles do 1 klasy gimnazjum (czy tam 7 podstawowki) - rozmawiales z kolegami o polityce, i byliscie calym sercem zaangazowani w powazne i dojrzale rozmowy na poziomie?

i mylisz sie :) kiedy mialem 14 lat, nie bylo to moim tematem przewodnim, ale wiekszosci chlopakow z mojego rocznika - tak. chociaz raczej przewazaly gry i filmy, nie seks.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po prostu faceci tak maja.. rozwijaja sie, mysla ciagle o seksie, mozliwe ze czesto rozmawiaja, innych tematow nie doslyszycie, i od razu ze tylko o tym..
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez gadam ciagle o seksie i co ;]? Co gorsza ciagle o nim mysle... :/

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zresztą... Strzelę z innego frontu

Co znaczy ciągle? Że nie mówią o niczym innym?! Pierdoły... Po prostu to mówią z większym "zaangażowaniem" - głośniej, to słyszycie...

Anton - Nie, nie byliśmy (Hohoho, a w szczególności ja) zaangażowani w życie polityczne. OCzywiście nie prowadziliśmy rozmów na poziomie, wszystko było normalne - dziecinne ; ). Jednak jedynie malutki procent rozmów toczył się na temat seksu, większość jednak to gry, filmy, książki, jakieś sytuacje, inni ludzie.
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 07:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam sporo kolegow w swoim wieku i nie rozmawiaja o seksie caly czas :/ czesciej o piciu:P ale to juz inna sprawa. owszem, czasami zazartujana temat zwiaznay z seksme ale to raczej rzadko.

Numer Gadu-Gadu
1744817
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

choredusze - Równie często dziewczyny żartują na temat związny z seksem...

Durnowaty przesąd...
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale dziewczyny mniej jednakowożRazz

Numer Gadu-Gadu
1744817
Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu