| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zapomina?
Autor Wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 18:22   Zapomina? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc jestemz moim chłopakiem od kilku miesięcy, na początku było spoko- zasypywanie eskami i sygnałkami itd. A teraz to zanika. Tak jakby przestało mu zależeć, jakby o mnie zapominał. Czuje się tak, jakby mu już na mnie nie zależało... niby widzimy sie w szkole codziennie na kilki przerwach, mówi mi, że mnie kocha etc. Może czuje się zbyt pewnie? Nie wiem... jak myślicie?

Numer Gadu-Gadu
7399523
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka, mysle ze to jest naturalny proces,Po prostu wiekszosc facetow (akurat moj do nich nie nalezy,ale wiekszosc facetow moich kolezanek niestety tak) uwaza ze takie zachowanie dobre jest w poczatkowej fazie zwiazku,kiedy czuja sie niepewnie i boja sie o swoja pozycje w naszych sercach.A kiedy czuja sie kochani i pewni, o zgrozo,przestaja prezentowac wymienione przez Ciebie zachowania Sad niestety nie wiem czemu tak robia,ale po rozmowie z kilkoma facetami moich przyjaciolek doszlam do wniosku ze to zjawisko,choc przykre dla dziewczyn, jest niestety normalne.Zreszta, niejedna dziewczyna prezentuje takie same zachowania :/ a najlepiej byloby porpzmawiac z chlopakiem,powiedziec mu ze takie okazywanie uczuc przez niego sprawialo Ci wielka radosc (tylko nie naskakuj na niego!!) i poczekac na poprawe :] jesli kocha,zrozumie :*

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3213419
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, to całkiem normalne, jak się ożenicie, wyobraź sobie jak będziecie mieli 40-50 lat to przestanie mówic że Cię kocha i naprawdę przestanie kochac - Zostanie przywiązanie.

Jak widzisz są to poszczególne "stopnie" przejściowe w miłosnym życiu. Ja na twoim miejscu nie próbowałbym tego zmieniac, bo po co? Jeśli przetał, znaczy go to zmęczyło.

PS: Porozmawiaj z nim

PS2: Szkolna para... Tfu... Bez obrazy...
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 18 Sty, 2006 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

faceci tak maja, ze na poczatku zeby zdobyc dziewczyne zrobili by wszystko, a potem... potem juz dziewczyne maja, i troszke im ten zapal mija, chociaz nie powinno byc tak jak u ciebie. spotykac sie tylko na przerwach? porozmawiaj z nim ze ci to przeszkadza, ze chcialabys cos wiecej itd
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zawsze tak jest, na poczatku taka szaleńcza (lol:p) miłosc, a pozniej troche to cichnie i juz jest spokojny związek (zazwyczaj). bo dla chlopakow najwieksza frajde sprawia samo zdobywanie dziewczyny.

Numer Gadu-Gadu
1744817
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 12:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm, nie wiem jak to wygląda z waszej strony, ale prawda jest taka że tak samo jak chłopacy "pasują", tak samo i dziewczyny.
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 15:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak, niby to normalne ale ja sie zle czuje, bo wydaje mi sie ze cos sie niszczy... tzn inaczej- są takie dni kiedy mam wrażenie, że kompletnie mu już nie zależy, kiedy boję się i zastanawiam, jak to będzie... wczoraj właśnie tak było, dziś jest już dobrze... nie wiem może to ja mam schizy=P. A tak w sumie to po czym poznać, że facetowi na kimś zależy?

Numer Gadu-Gadu
7399523
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po 1.nie zbyt dobrze jesli widzicie się tylko na przerwach... no bo co to za związek?,pozatym nie koniecznie chłopakowi przestaje po jakimś czasie zależeć...ja jestem z moim ok.9 miesięcy i jakoś ani na minutke "nie dał mi spokoju" Smile także wydaje mi się,że czeka Was poważniejsza rozmowa,a tak pozatym,jeśli można po czym kolwiek poznać to wydaje mi się,że po sposobie traktowania Smile

agg. Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z moim też tak było..
Pełno mesów,sygnałków..
Pozniej to zaczęło być nudne. I w ogóle juz było całkiem innaczej..
ALe to już przeszlosc... Jego zazdrość zrobiła swoje...

Numer Gadu-Gadu
5464307
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak czytajac te wasze wypowiedzi dochodze do wniosku ze moj jest idealem Smile oczywiscie ze zdarza nam sie poklocic, ale jestesmy ze soba ponad 3 lata i caly czas czuje ze traktuje mnie tak samo jak na poczatku Smile a w Twoim wypadku serio mysle ze powazna rozmowa zalatwi sprawe :] powodzenia zycze Smile

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie zauważacie banalnej różnicy między zdobywaniem kobiety, a byciem partenerem. Po co zdobywac zdobytą kobietę?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezeli bycie partnerem to bycie olewusem i sprawianie bolu, to wolalabym zeby mnei caly czas ktos zdobywal.Faceci sa pod tym wzgledem okropni.Szkoda ze wiekszosc z nas ich tak eni traktuje

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

giraffka - Powiedz mi jedno, jaka ty jesteś w stosunku do swojego partnera (Nie, to pytanie nieco retoryczne, nie oburzaj się, nie będę o nic dociekać ; ) )? Czy jesteś przez cały czas taka sama? Czy może coś się zmieniło w twoim zachowaniu?

PS: Nie, nie odpowiadaj na ten posty, tylko pomyśl.

Bycie partnerem to nie bycie olewusem, może coś zacytuję (Nie dokładnie bo sam nie pamiętam ; P) Możliwe że nieco to przeinaczję, coś nie tak, ale takie moje motto ; )

"Ukochaną osobę poznamy po tym, że można przy niej spokojnie milczeć"
"Milczenie jest złotem"

Bez urazy...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie ze masz racje :> ale popatrz na to ze strony dziewczyny :> tu nie chodzi tylko o to zeby dziewczyne zdobyc, nie?Trezba robic cos by ja przy sobie zatrzymac, a takie rzeczy jak np na pozor idiotyczne streski, eski,czy cos w tym stylu umacjiaja :] pokazuja ze ktos pamieta, mysli itp.Oczywiscie teraz moglbys napisac ze `jak ktos nie puszcza streskow to znaczy ze nie pamieta,nie mysli??`.Jasne ze mysli, ale czasem trtzeba to pokazac jakos,bo z tego co wiem to nikomu nie szkodzi, a partnerowi sprawia duza radosc, niewazne czy to boy czy girl :>

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i tutaj nie rozumiesz pojęcia miłość (Moim zdaniem, tylko moim) - Jak dla mnie w miłości, kiedy naprawdę się kochamy, to nie musimy codziennie sobie tego mówić - wiemy to, ufamy sobie. Kochamy spędzać ze sobą czas, ale nie musimy ciągle świergotać, potrafimy normalnie potem się rozejść do domów, poczekać do dnia następnego.

Widać, różnimy się, ja takich "esków" nienawidzę, po prostu działa mi to na nerwy. Tak samo jakieś nachalnictwo typu co minutę sms "Wejdź na gg miśku, bo się stęskniłam" - Wara, stęskniłaś? Im bardziej tęsknisz tym lepszy będzie dzień jutrzejszy. Takiego czegoś po prostu nie zniosę.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu