| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Zapomina?
Autor Wiadomość
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Czw 19 Sty, 2006 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz, przesada w kazda strone jest szkodliwa.Ty tez nie mieszaj symbolicznego streska alub eska co jakis czas z `nachalnictwem` cokolwiek znaczy ten termin, chyba przez Ciebie wymyslony :>

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3213419
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 00:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słowotwórstwo : ) Stworzone od "Być nachalnym" / "Narzucać się komuś" : )

Podkreślałem że to moje zdanie, nie zmienię go, po prostu postanowiłem je tutaj wyrazić. Miałem okazję poczuć na sobie siłę esków, smesków itp. i po prostu wiem, że nie było to dla mnie przyjemne, a wręcz drażniło, męczyło.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Hmmm, nie wiem jak to wygląda z waszej strony, ale prawda jest taka że tak samo jak chłopacy "pasują", tak samo i dziewczyny.

to tez widac, wiele dziewczyn proboje byc na poczatku cool, super, dwa razy wiecej tapety, godz przed lustrem przed spotkaniem bla bla bla, a potem normalnieja Wink
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri, mnie tez by meczylo gdyby ktos co 5 minut mi tylek zawracal, ale jestem przekonana ze osobie ktora napisala pierwszego posta nie chodzilo o przesade ale sporadyczne sygnaly zycia :>

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie mówię tu o paradoksie kiedy 24h/dobę ktoś mi truje dupę. Mówię o tym samym co osoba w pierwszym poście.

Niech będzie wam przykład...

Codzień wieczór - sms "Kochanie, miśku śpij słodko, coś tam bla bla bla bla"
Codzień rano - sms "Kochanie zadzwoń misiu słodko buzi buzi ruchu ruchu...."
Codzień - Kochanie spotkamy się? Tęsknię, chodź do mnie, coś tam coś tam coś tam.

Po:
1) JA też chcę czas dla siebie, taki jestem, że nie poswięcam się cały tej drugiej połówce.
2) Pierwszy lub drugi dzień takiego chrzanienia co rano i wieczór fajnie - Miłe, potem to dla mnie byłą już tylko rutyna, zasrana rutyna nudna jak cholera...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz co, nie uwazam zeby esek na dobranoc byl truciem [cenzura], ale kazdy ma swoje zdanie :> widocznie nasze roznia sie diametralnie Razz no coz, masz prawo myslec jak myslisz, a ja myslec jak ja mysle biggrin

P.S.Zacytuje tutaj moja `kochana` wychowawczynie : `Mam swoje osobiste zdanie, i w pełni je podzielam` biggrin

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="cree"]Po 1.nie zbyt dobrze jesli widzicie się tylko na przerwach... no bo co to za związek?,pozatym nie koniecznie chłopakowi przestaje po jakimś czasie zależeć...ja jestem z moim ok.9 miesięcy i jakoś ani na minutke "nie dał mi spokoju" Smile także wydaje mi się,że czeka Was poważniejsza rozmowa,a tak pozatym,jeśli można po czym kolwiek poznać to wydaje mi się,że po sposobie traktowania Smile[/quote]

Ja nie powiedzialam, że widzymy sie tylko na przerwach Neutral Confused , chyab to oczywiste, że nie...

Co do esków to uważam, że bez sensu jest np. pisanie o ustalonej porze- ze musi byc rano, po poludniu i wieczotrem bo jak nie to tragedi... chyba nie o to chodzi

Numer Gadu-Gadu
7399523
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To był przykład, czepiacie się słówek, przykład jak najbardziej prawdziwy, a ja przecież nie prosiłem o sms'y, więc ustalonej pory nie było.

girafka - Uszanujmy swoje zdania : )
Powrót do góry
cree Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 19:03   Re: Zapomina? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blanka napisał/a:
... niby widzimy sie w szkole codziennie na kilki przerwach...

mówi<pisze> samo za siebie

Junior
Junior

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri,ja bardzo szanuje Twoje zdanie :> inaczej bylabym neimila, a przeciez nei jestem prawda?biggrinbiggrinbiggrinbiggrin

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No gdzieżby znowu, jesteś jak najbardziej miła ; )

Z jakiej paki mi się cree dodała do listy ignorowanych...?
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co za dużo to niezdrowo. Zazwyczaj na początku związku jest sie zasypywanym tego typu smsami, no ale przeciez to trwać wieczność nie bedzie.

Moderator

PostWysłany: Pią 20 Sty, 2006 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cree- no jakoś nie bardzo mówi za siebie, bo czy oprucz tego, że widzimy się na przerwach to nie możemy widzieć się po szkole? Chodzilo o to, ze moze skoro widzimy sie na przerwach to to hm jakby "zastepuje eski" czy cos takiego.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a może autorka tematu jest po prostu uzależniona od telefonu? ja lubie czytać eski od swojej dziewczyny ale to jest potrzebne wtedy kiedy nie mogę się z nią spotkać a tak bardzo bym chciał.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Moderator

PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie jestem uzależniona =) Ogólnie to komórka nie jest mi potrzebna bardzo do życia. Tylko troszkę mnie to wtedy zaniepokoiło, ale już jest dobrze=] Dzięki wszystkim za pomoc=]

Numer Gadu-Gadu
7399523
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu