| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jak sobie poradzic z natretnymi chłopakami?
Autor Wiadomość
***kotek*** Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 20:48   Jak sobie poradzic z natretnymi chłopakami? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak poradzic sobie z natretnymi chlopakami ktorzy np.przezywaja cie karzelkiem(tak jest w przypadku mojej kolezanki)albo mowia ze sie zakochalas w takim grubasie czy cos w tym stylu.Nielubie takiego zachowania.Wkurzaja mnie.Co zrobic aby sie odczepili?(ignorowanie nie wystarcza) Neutral

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 22:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pytanie nie powinno być kierowane do dziewczyn - Bo to w końcu nie one wyzywają.

A co do tematu, olać, dziecinne zachowanie - Przejdzie. Nic innego nie zrobisz (Jakbyś była chłopakiem mogłabyś dać po mordzie, ale nie jesteś i nie dasz.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 22:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Nic innego nie zrobisz (Jakbyś była chłopakiem mogłabyś dać po mordzie, ale nie jesteś i nie dasz.

Czemu nie? ; ]] Moja znajoma jak sie wkurzyła to podeszła do chłopaka i dostał w twarz, wiec dac po mordzie moze ;p Ale zawsze moze oddac heh

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 23:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słąby refleks to dostał; )
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 07:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Albo od razu bic po ryju (moj sposob) Cool albo ignorowac i przeczekac ten [cenzura] okres ;] innej mozliwosci nie ma ;d

Numer Gadu-Gadu
2740642
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 10:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
Shaunri napisał/a:
Nic innego nie zrobisz (Jakbyś była chłopakiem mogłabyś dać po mordzie, ale nie jesteś i nie dasz.

Czemu nie? ; ]] Moja znajoma jak sie wkurzyła to podeszła do chłopaka i dostał w twarz, wiec dac po mordzie moze ;p Ale zawsze moze oddac heh
ale Ty masz zje*any avatar Kasia Razz

lejta po ryju - jak go dziewczyna walnie to bedzie wstyd a jak odda to bedzie jeszcze wiekszy wstyd dla niego :]

Numer Gadu-Gadu
8989120
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 10:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak mu strzeli w pysk koledzy owszem, będą się z niego śmiali ale to nie zmieni frontu i będą jeszcze bardziej jej najeżdżać

Numer Gadu-Gadu
1550297
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 13:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
jak mu strzeli w pysk koledzy owszem, będą się z niego śmiali ale to nie zmieni frontu i będą jeszcze bardziej jej najeżdżać
niech przyjdzie z bagnetem do szkoly? :p

Numer Gadu-Gadu
8989120
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej puszczac takie zachownie mimo uszu, bo ci chlopacy robia to tylko po to zebys sie zdenerwowala, a jak nie ebdziesz sie denerwowac i ich ignorowac to im sie znudzi:)

Numer Gadu-Gadu
1744817
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zazwyczaj takich bawi to ze sie denerwujesz, i cieszy ze zrobili ci na zlosc, przestan reagowac, nie denerwuj sie, wtedy przestanie ich to bawic i znajda sobie inna ofiare...
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 17:59   nie o to biega Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W mojej klasie jest tak że niektorzy cie np.przezywaja tak jak mnie i moja kolezanke,a inni chłopcy są fajni i mili.Dziewczyny z mojej klasy i ja mamy panowanie nad nimi jest juz lepiej a wrazie czego ich straszymy,oddajemy, albo po m******mu i tyle tylko w budzie sie nie da sami wiecie nauczyciele.Dzisiaj jak taki grzesiek mnie potrącił to mnie przeprosil Laughing Laughing hehehe zaczynaja sie nas bac.Jeśli na lekcji mnie kolega z ławki sarpie lub przezywa to piórniczkiem mu w łeb Wink Laughing Very Happy (bo tak nas gupia wychowawczyni ustawiła z chlopcami takie jest zycie niestety Sad )
Shaunri napisał/a:
dlaczego nie jak mu przywandzole to wiesz...byla kiedys taka sytuacja (w 2 klasie s.p. chłopak mocno mnie popchnal i spadlam na kolezanke a ja mu oddalam i z tego wrzystkiego znalazl sie na szkolnej lawce Laughing Very Happy Laughing Very Happy Shaunri wiec nie mysl ze nie dam sobie z chlopakiem rady
aha dziekuje wam za wszystkie rady Wink Wink Wink

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i to jest smieszne.. dziewczyny a proboja byc jak faceci. bic, straszyc, itd itp, i po co? nie lepiej zachowywac sie normalnie, ktos zaczepia olac, po co robic z siebie babochlopa..
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza napisał/a:
opętana napisał/a:
Shaunri napisał/a:

ale Ty masz zje*any avatar Kasia Razz

lejta po ryju - jak go dziewczyna walnie to bedzie wstyd a jak odda to bedzie jeszcze wiekszy wstyd dla niego :]

masz cos?;]
schowaj sie z Twoim avatarem bo Cie inaczej wyśmieje;p fuj!

wlasnie, zabij odrazu a nie tam ;p

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasty - Masz rację jak nigdy - Ostatnio coraz więcej dziewczyn zachowuje się jak chłopacy. Ba! Przybierają chłopięcą "manierę"

Kotek - Wiesz... Denerwuje mnie kiedy dziewczyna mówi że mi "[cenzura]" (Cytat...), drażni mnie kiedy próbuje podnieśc na mnie rękę. Zastrzegam, że nigdy nie zdarzyło mi się uderzyc płci przeciwnej. I szczerze bardzo nie lubię dziewczyn, które zachowują się "nie po kobiecemu" - dlaczego? Jest to sztuczna próba zaistnienia jako ktoś kim się nie jest - Spójrzmy chociaż na różnicę mas. Dziewczyna w wieku 15 lat ile waży średnio... 50 kg? No to chłopak 65-70 powiedzmy. Siła z tym też idzie w parze - W takim razie powiedzcie mi jedno, gdybym jednak chciał "oddac" samicy za "coś tam" - Kto wyszedłby górą?!

... I po co to wszystko?
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:56   dalsza dyskusja nie ma sensu Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czasami i ch po prostu ignoruje tak jak mowicie
nasty_girl napisała
i to jest smieszne.. dziewczyny a proboja byc jak faceci. bic, straszyc, itd itp, i po co? nie lepiej zachowywac sie normalnie, ktos zaczepia olac, po co robic z siebie babochlopa...
Dobrze mowisz ale,to ze mu oddam to nie robie z siebie faceta.Tak jak ty to uwazasz nie robie z siebie faceta.Teraz juz nie mam tych problemow z nimi.Więc zeby nie robic afery zamknijmy temat.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu