| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Walentynki
Autor Wiadomość
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 18:33   Walentynki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak powinno się postąpić z prezntem na Walentynki?? Czy powinno być tajemnicą od kogo on jest?? Lepiej jest owiać to tajemnicą czy raczej nie?? A może to w ogóle nie ma znaczenia?? Co o tym myślicie Question Question

Numer Gadu-Gadu
7153880
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w pewnym wieku ludzi podneica takie dawanie sobie prezentow anonimowo, bo wstydza sie w kim sie podkochuja bla bla bla. potem troszke dorosleja. jak sie jest para, to oczywiste ze sie normalnie daje prezenty, a jak ty zrobisz to juz twoja sprawa :d
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zalezy :] jesli chcesz, zeby osoba ktore dostanie od Ciebie prezent wiedziala od kogo on jest to jakos to zaznacz, albo po prostu daj wprost :] chyba ze chcesz pozostac tajemnica, wtedy pobaw sie w jakies podchody biggrin

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty: nie podpisywanie się pod prezentem walentynkowym wcale nie jest jakimś przejawem zdziecinnienia:/ to jets bardzo romantyczne, szczegolnie jesli chlopak wysyla prezent a nie zdradza kim jest:) dopiero pozniej moze powiedziec. wtedy to jest bardzo słodkie.

Numer Gadu-Gadu
1744817
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no nie wiem, ja tam wole wiedziec..
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 07:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest gowniane a nie romantycznie ;] w ogole kto normalny wymyslil slowo "romantyczne"? Neutral *rzyga*. Prezent, to prezent, jestem zdania nasty, ta dziecinna tajemniczosc pozbawiona jest romantycznosci i jakiejkolwiek frajdy z tego dnia.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 09:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ktoś tutaj chce pokazać jak bardzo jest "ponad tym"

mnie się wydaje że anonimowość może być bardzo intrygująca, kiedy panna zaczyna się zastanawiac od kogo może być ten prezencik, gorzej, jeśli potem okaże się, że to nie ten książę z bajki tylko smok z krzywymi zębami.. ale cóż, bajki są różne.

anonimowe dawanie prezentów : tak, ale nie w związku co jest raczej oczywiste ;D

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 11:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, i dziewczyna zaczyna sie podniecac ze ktos ja kocha, zaczyna w kazdym widziec swojego adoratora, a okazuje sie ze to przyjaciolka z litosci podeslala liscik, bo wiedziala ze wszyscy znowu o niej zapomna.. <lol>
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie musisz nam się, nasty, zwierzać Very Happy chodzi o to, że powinny być jakieś wskazówki aby ta osoba nie widziała w kazdym swojego adoratora a mogła sie jakotako domyślać

Numer Gadu-Gadu
1550297
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 11:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra, dzięki za pomoc Very Happy A i jeszcze do Keeveeka: według mnie to na razie nie ma szans na "związek". Ja tam wolę poczekać, za młoda jestem i mogłoby z tego nic nie wyjść. A ja nie chcę się zawieźć. Dlatego jeszcze poczekam Wink
Jeszcze raz dzięki i dla wszystkich pozdrówka :*

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 11:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie zwirzam sie, po prostu pamietam ze byly takie sytuacje pare lat temu wsrod moich kolezanek.. zreszta to twoje zdanie, ja bym wolala wiedziec.. i tyle
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Osobiście jestem zdania Keeveeka, ale nigdy w życiu nie obchodziłem tego dnia, i pewnie już nie będę. Ani nie dostaję, ani nie daję prezentów - równie dobrze mojej drugiej połówcę mogę dać bukiet kwiatów w środę 14.03 jak i w walentynki. Dla niej, jak i dla mnie to bez znaczenia, bylebyśmy wiedzieli że się kochamy - Więc po co walentynki?

Same walentynki w sobie są dziecinną zabawą dla dzieci, które wstydzą się ze sobą rozmawiać. Walentynki powinny być anonimowe - po to są. To taka pomoc dla dzieci w ich uczuciach - Dam liścik, ale ona nie będzie wiedzieć że to ode mnie. Wierzcie mi, jest wiele dzieci, które spać po nocach nie mogą, a to im bardzo pomoże.
Powrót do góry
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja uważam osobiście że miło by dostać anonimowy prezent czy kartke wielkie pytanie od kogo itp Smile ja osobiście wyśle panu x anonimową kartke Wink

Numer Gadu-Gadu
6684266
Odpowiedz do tematu