| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co mam zrobić ??
Autor Wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 16:27   Co mam zrobić ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pisałam juz kiedys no ale teraz pisze z tego powodu gdyz niewiem jak sobie mam dac rade i co zrobic??No to tak chłopak z ktorym sie spotykam od 3 miesiecy ostanio zaczał źle sie w stosunku co do mnie zachowywac na GG si e obraza np. o to ze nie przyjde do niego :/bo nie nimoge i pisze ze wlansie widzi jak mi na nim zalezy :/ a sam ani razu u mnie nie był Confused ....Pije, przeklina - dobrze jakos wytrzymam ale zeby bakac:/ to juz chyba przesada....Obiecał mi na gg bo sie przyznał ze miał faze itd. bo wział maryske:/ alel pierwszy i ostani raz OBIECAŁ.... no tylko ze juz dzis znowu wział chyba z 4 raz:/ a jeszcze przezdczworaj mi obiecał ze nie bedzie brał bo mi na mnie zalezy i ze mnie kocha...a dzisj sie sam przyznal ze pisze głupoty bo bakał i widzi wszytsko po nibiesku i ze jest zejebiscie:/ ja juz nie moge nie wytrzymuje:(Sad Crying or Very sad kumpela mi mowi daj sobie spokoj nei spotykaj sie znim zobacz jak on Cie traktuje oklamuje... ile chłopkao chce z toba motac fajnych i ktorzy maja do Ciebie szacunek a nie jak on:/..wiem ze ma racje tylko ze ja nawet chcac to nie potrafie z nim pogadac szczerze i zakonczyc to:( poprstu niewiem czy go dalej kocham ale czuje cos do niego i to juz od ponad roku i tearaz jak sie zaczeło ukladac miedzy nami , spotykamy sie i było spoko to teraz jak sie nie kłocilismy to zaczął bakac:/:/.....Co mam zrobic?? zakonczyc to penwie tak napiszecie wiem , sama sie dziwie co ja robie i pozwalam zeby mnei tak traktował ,okłamywał :/ Crying or Very sad Crying or Very sad ale jak to zakoncze to ja tego nie iprzezyje bo mi na nim zalezy ale to juz przechodzi ludzkie pojecie co on wyprawia......MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA-słowa moje kumplelo Crying or Very sad
Co mam zrobic?? Powiem mu wybieraj albo maryska albo ja?? jak wybierze mnie i bedzie bakał dlaje to skocze to a jak wybierze maryske to bede musiala sie z tym pogodzic??
POmozcie co mam zrobic i z gory dzieki Smile:* wiem ze niektorzy beda pislai ze jestem gupia czy cos w tym stylu ze wiadomo ze mam zakonczyz najomosc z nim ja to wiem ...tlyko nie potrafie tak zorbic bo go dalje kocham mimo tego co on robi i jak sie zachwuje Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, w pewnym sensie narzucasz innym co maja Ci napisac.. bo mowisz ze nie chcesz zebysmy Ci pisali zebys go zostawiala, a przeciez prosisz o rade wierc to troszke bez sensu..No ale ok, powiem Ci co ja bym zrobila na Twoim miejscu.Dalabym mu ostatnia szanse, oczywiscie powiedzialabym mu o tym! I kazala obiecac ze nie bedzie bakal, bekal itp, czyli to co Tobie przeszkadza.I czekalabym.A gdyby znowu sytuacja sie powtarzala, zostawilabym go, z nadzieja ze kiedy mnie straci opamieta sie,bedzie chcial wrocic,ale oczywiscie,zmieniony i ze swiadomoscia ze przez swoja glupote moze kogos stracic..A jesli nie zrozumialby nic, no coz,przykro,ale to by znaczylo ze mu jednak nie zalezalo..

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

yhm niech se jara ziolk ... co ci to przeszkadza ...
a jesli zalezy chlopakowi na tobie to "dla ciebie " moglby przestac jarac
ale nie dawaj mu ultimatum takiego ze albo ja albo ziolo bo ja bym pogonil taka suke szybko

pozdrawiam
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na poczatku trzeba mu jasno i potwarcie powiedziec co Cie boli, i poczekac czY wykorzysta dana mu szanse,Na ultimatum czas jest wtedy, kiedy tego nie zrobi..

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko rozmowa może wam pomóc. powiedz wszystko co ci lezy na sercu i wytłumacz, że nie wiesz co robić i jak postapić bo jednocześnie chcesz z nim być ale nie chcesz kogoś kto jara zioło. zobaczymy, co on powie.

Numer Gadu-Gadu
1744817
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"bo baka" - Uhuhuhuhu, rozwalacie mnie coraz bardziej - Myślałem że on beka, albo bąka czy coś tędy ; ). Dopiero jak powiedziałaś o maryszce to załapałem : D. Co za slang, uhuhuhuhu ; ). Wiedziałem że mi się humor poprawi tutaj ; )

Mam być wera dla Ciebie miły? Ale tak się nie da, czemu nie pozwalasz mi się wyrazić w tym poście? No dobra, przymusowo nie wyzwę Cię tutaj ani razu. Nie napiszę że jesteś idiotką, i nie porównam Cię do kobiet które narzekają na pijących/bijących mężów. Nie powiem że sama tak wybierasz, i nie powiem że tak naprawdę go nie kochasz ale przez swoją głupotę i zapewne chęć seksu/całowania czy co wy tam robicie z nim jesteś. Nie powiem też że jeśli nie rzucisz tego w cholerę to zostaniesz skończoną kretynką pozbawioną mózgu, znaczy kolejną dziewczyną której chłopak jest dnem społecznym.

Niestety ja tego nie powiem, ale pewnie masz zdolności telepatyczne i odczytasz to wprost z mojego mózgu - fala myślowa została wysłana...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki giraffka :*:* tez tak mysle , ze powiem mu co mi sie nie podoba chco mu mowiłam juz:p i zobaczymy czy przestanei i zeby mi obiecał a jak dalje tak bedzie robic to pwoiem zeby wybieral ja lbo maryska:/ albo bajuju.....Dzięki za rade:)
co do choredusze to wiem musze z nim pogadac=] i sie zobaczy czy cos mu do rozsadku przemowie.....A co do Shaunri to nei bede sie lepije wypowiadał an ten temat:/ wiesz ale napiiałes ze chce znim byc pod wzgledem sexu / całowania sie Neutral:/ wiesz to to byo naprawde zabawne.....az mnie twoja wypowiedź rozsmieszyła ale to szcegół=]

Gadałam z nim na gg i bardzo mnie przeprasza i przyznaje sie do błedu i żaluje tlyko szkoda ze po fakcie Crying or Very sad yhh....Sam wie ze moge mu teraz nie ufac bo źle zrobił i mi obiecał....trzeva z nim pogadac tlyko nie wiem czy mam mu powiedziec wybieraj albo ja albo maryska czy zeby znowu mi obiecał i jak złamie obietnice to sie nei bedziemy spotykac i koniec!!....??
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, przede wszystkim to taka rozmowa nie jest na gg na pewno, tylko na zywo :] wtedy moze Ci obiecac, wtedy moze przysiegac i sie zaklinac na co chce :] a potem Ty mozesz osadzac czy na Ciebie zalsuguje czy nie :]

...............

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3213419
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

weraa - Nie moja wina że nie podoba Ci się to co napisałem. Niestety to prawda, i tak wygląda moje zdanie. Szczerze to sam uśmiałem się czytając twój post, miło że poprawiliśmy sobie humorek.

Niestety zdania nie zmienię.

PS: "Gadałam z nim na gg i bardzo mnie przeprasza i przyznaje sie do błedu" - Zadzwoń teraz do niego i mu powiedz co masz powiedzieć - Nie wnerwiajcie mnie już z tym gg ; )
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 23 Sty, 2006 23:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Własnie tak zrobię bo mu juz napislam, że na GG to każdy moze sobie pisac:p.....Jutro po sql sie z nim mam spotkac bo w srode jedzei do brata ciotecznego i wrca dopiero po feriach i si enei bedziemy widywac:( mzoe i to dobrze...? sama niewiem.....Pogadam jutro z nim i wyjaśnie to na relau =] ..Co do Shaunri to moze i masz racje wiem ze to jest wkurzajace na GG bo wiem kazdy jest cwany na GG ( to akurat wiem) i kazdy ma swoje zdanie =]....A co do humorku to fajnie, ze Tobie sie poprawił i mi równieź heh.....Pozdrowki Smile zobaczy sie jutro co z tego wyniknie=]
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 24 Sty, 2006 09:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ty wiesz ile on może mieć dziewczyn? ;] Marycha, potem Hero wróć do mnie ;D amputacja ręki z przepalonymi żyłami, te sprawy ;D jak nie przestanie to nie będzie Ci mógł dobrze nawet reką zrobić..

Numer Gadu-Gadu
1550297
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie spotyka sie z zadna dziewczyna oprocz mnie to po raz=];p po dwa dzisja z nim sie spotkąlam i mi obiecal i powtarzła jeszc eprzy kumplu że nie weźmie juz tlkyo si emnei pytał i prosił czy moze po feriach an dyskotece klasowe wziasc jedno szkiełko ostatni raz ja oczewiscie sie niezgodzilam mimo tego ze prosił powiedzialam obiecasz mi obiecał i ze nigdy by nei wział heroiny albo jakies grzybkow czy czegos tam:p ze go jeszcze tak nie poj*****;p i mu wierze bo go znam Laughing uwazacie ze dobrze zorbiłam ze mu nie pozwoliłam wziasc na dyskotece ostati raz:>:p powiedziałam, że chcesz to bierz a wie ze ja mu nie pozwalam ale jak weźmie to wie co bedzie;p wiec sie zobaczy co dalej Smile...Pozdrawiam
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"ostatni raz, tamten ostatni był przedostatni.. jeszcze jeden.. no, może dwa.. ale to będą już dwa ostatnie, obiecuję.. "

Numer Gadu-Gadu
1550297
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 25 Sty, 2006 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam taką zasadę- nie zabranim nic, tylko mówię, że coś mnie boli, że przez coś mi przykro- to szybciej dociera do ludzi. Jeżeli mu powiedz "Przestań to robic" to on moze i obieca ze przestanie no i mozesz mu ufac ze i owszem tak bedzie, no ale kumple go namowią i co, uzna ze sie nie dowiesz. Kiedy powiesz "Boli mnie, gdy tak robisz..." to powinno to do niego bardziej dojsc. Przeciez nikt nie lubi nakazow i zakazow... "zakazany owoc" przyciąga...

taka moja rada co do gadania.

Jak zrobisz- twoja decyzja. Kwestia twojego zaufania do niego.

Keeveek- duze prawdopodobienstwo ze masz racje ale co bedziemy kwestionowac- jej zycie i tyle.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 27 Sty, 2006 13:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Juz mu powiedziałam jak chcesz to zapal tlyko wiesz o tym ze mi sie to nei poodba i neichce zebys zapalił i bedzie mi z tego powodu przykro ale rób co chcez ja Ci przeciez nie bede mowiła co powinies robic a czego nie.....powiedział czy jak zapale to czy cos sie miedzy nami zmieni?? powiedzilam ze napewno sie cos zmieni miedzy nami ....pyta sie czy jak zapli to ze nie bede z nim chciała motac... yh sama nieiwem co am juz mo mowic i robic? Crying or Very sad Zapali i co?/ ma byc dalej tak jak wczesnie niby wystzko o.k bo zapalił ostani raz...
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu