| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziwne krosty
Autor Wiadomość
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 08:17   Dziwne krosty Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wczoraj rano pojawiły mi się po lewej stronie na szyi takie bąble jakby mnie komary pogryzły.W południe pojawiła się takie małe krostki do tego i miałam już to na twarzy. Dobra poszłam z tym spać. I dzisiaj jak wstałam mam to już na całej twarzy. Pod oczami, na policzkach a najwięcej na czole. Co to może być?? Piecze mnie i mam takie czerwone plamy. Dzisiaj mam z tym jechać do kosmetyczki popołudniu. Myślałam, że jakieś uczulenie ale niczego nowego nie używałam. Tylko Nivea jak zwykle i tonik z Eris, którego używam już dość długo.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 08:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mialas juz rozyczke i ospe wietrzna? pojdz do dermatologa, a jak nie mialas tych chorob do lekarza..
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 09:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, miałam. Z chorób zakaźnych nie miałam tylko świnki, ale to chyba raczej nie ma związku z tmyi "Bąblami". Zaczeło mnie to swędzić jeszcze. Uhh... Dzisiaj idę na 16 do kosmetyczki. Znajoma mojej mamy, obejrzy mi to. A jak ona nic nie poradzi i nie będzie wiedziała co to jest to pójdziemy do specjalisty.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taka mała anegdota - może pomoże.

Jakiś czas temu, jak zwykle wieczorkiem poszedłem się wykąpać. Jak zwykle wieczorkiem użyłem do kąpieli mydła w płynie, którego używam od hohohoho czasu... Po wyjściu z wanny zauważyłem że cały jestem czerwony i wszystko mnie swędzi jak cholera - Potem jeszcze wyszstko "trochę" spuchło i wyglądałem jak jakiś buraczek - A na samym końcu okazało się że z powodu nadmiernego korzystania z mydełka wystąpiła reakcja uczuleniowa...
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 01 Lut, 2006 15:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i od tej pory nie mozesz uzywac mydla..
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 02 Lut, 2006 07:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byłam wczoraj u tej kosmetyczki. Obejzrała mnie i powiedziała, że mam nie używać tego toniku i wogóle żadnych innych rzeczy antybakteryjnych Rolling Eyes . Za to mam pić wapno, przemywać nim twarz i nie wycierać tylko na mokrą nakładać jakiś tam krem. I po wczorajszym "ryluale" mogę stwierdzić, że mam tych krostek mniej i nie mam plam na twarzy Very Happy Jutro mam iść jej się z tym pokazać.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Lut, 2006 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - Takaś mądra i inteligentna a miałem rację... Ha?

PS: Przepraszam za offtop, ale takiej ironii nie zniosę.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu