| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Walentynki...
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czyli jestes z nim od dwoch tyg, wiedzieliscie sie kiedys tam dawno, jak jesze z soba nie byliscie, i od pory kiedy spytal cie "o chodzenie" przez gg sie nie widzieliscie. i wszystko jasne Smile

i jescze smiesz mowic ze go kochasz.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie.
Źle mnie zrozumiałaś - przeczytaj ten tekst jeszcze raz
Cytat:
Jak nic nie wymyślę to dostanie buziaka i tyle Mr. Green (no cóż, jeszcze się niedoczekał...prosił mnie o to przez gg Confused nie było okazji po prostu).
.
Przez gg poprosił mnie o buziaka tzn. w jego łapska wpadł łańcuszek typu "W ciągu 4 dni spełni się Twoje marzenie" i mnie męczył, że jego marzeniem jest całus ode mnie...

jeszcze co do posta Shaunri - znamy się właściwie od 4,5 roku (od kąd chodzimy razem do klasy) ale to była na zasadzie, ze wiemy jak mamy na imię.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie, a nie liczy sie znajomosc, bo go poznalas i wiesz jak ma na imie i jak wyglada, tylko znajomosc taka prawidziwa.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to masz odpowiedź - Kochacie się - Więc daj mu zdjęcie swoje, jak legitymacyjne, z czymś miłym napisanym z tyłu.

"Bo ostatnim razem jak bylismy na lodowisku skręciłam kostkę, tzn to jest mocne nadwyrężenie i podejrzenie pęknięcia, więc że tak powiem nie było jak się spotkać...
U mnie w domu?
Moi rodzice o niczym nie wiedzą..."

Spadłem z krzesła - Romeo i Julia normalnie <wybucha śmiechem>
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie śmiej się, bo poskarże się mamie!
Nie no, po prostu boję sie, że moja mama moze tego nie wziąśc na poważnie ze względu na mój wiek...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A kto powiedział że ma to brać na poważnie? Ze mnie się rodzice śmiali, ja też się śmiałem - Boże... Jakoś nie widzę problemu. Ważne jest żeby to zaakceptowała i pozwoliła wam się gzić na lewo i prawo (Czyt. Całować).
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No zawsze mogę to wziąść i powiedzieć żartem, ale to tylko przy mamie....
"Zero kierunkowy oto mój nowy narzeczony" Wink
Z moją mamą najlepiej żartem.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 03 Lut, 2006 23:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<załamuje się>... Nie... Nie o to mi chodziło... Po prostu... Przyprowadź go do domu... Wprowadź do pokoju, zamknij drzwi a rodzicom powiedz "Jak byście coś chcieli to pukajcie proszę" - Jeśli nie zrozumieją to są wciąż dziewicą i prawiczkiem. Jeśli zrozumieją to będą pukać a twojego chłopaka uznają za chłopaka.

Jeśli będą mówić coś o prezerwatywach i tym co masz między nogami to grzecznie wysłuchaj z głupim uśmiechem.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 04 Lut, 2006 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki...
Chociaż jedna osoba która ma do mnie cierpliwość.
A o co chodzi z tym głupim uśmiechem? Jak takowy wygląda?
Chociaż ja przypuszczam, ze nie będą nic mówić tylko dziwnie się gapić (czyt. jak na 3 latka udającego dorosłego).
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 04 Lut, 2006 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Asiula - Nie wiem czy wiesz, ale twoi rodzice nie urodzili się jak mieli 30 lat - też byli w twoim wieku. Twoja mama też miała pierwszą miesiączkę, oboje kiedyś-tam całowali się po raz pierwszy... Więc jeśli czepią się twojego chłopaka (Na zasadzie "Za młoda jeszcze jesteś na chłopców") to sorry, ale możesz im ode mnie powiedzieć że prezentują poziom przedszkola.

A co do głupiego uśmiechu to ma wyrażać słowa "Ja to wiem, więc po co się wysilacie?" : )
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 04 Lut, 2006 13:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja walentynki spedze sama, prezentow nie bedziemy sobie chyba kupowac ale za to spedzimy razem kilka dni wiec na pewno zrobimy sobie jaka romantyczna kolacje, moze kino ;] i bedzie fajnie

Numer Gadu-Gadu
2740642
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Lut, 2006 14:42   

nie chcial bym zeby moja dziewczyna cokolwiek kupowala mi na walentnki.
wole obecnosc, wspolnie spedzony dzien.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 05 Lut, 2006 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie schodźcie na off top bo mi temat zamkną!
Było o walentynce!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 05 Lut, 2006 19:12   

offtop przeniosłam.
jeszcze jeden offtop znajde w wykonaniu nasty i shaunri to skonczy sie na ostrzezeniach.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu