| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
walentynki
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 04 Lut, 2006 14:34   walentynki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny co kupujecie swoim chlpakom na walentynki?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6476170
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 04 Lut, 2006 14:40   

nie chcial bym zeby moja dziewczyna cokolwiek kupowala mi na walentnki.
wole obecnosc, wspolnie spedzony dzien.
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podpisuje sie tez pod antonem
to komercyjen i przepelnione seksem swieto
my obchodzimy walentynki codziennie.
Smile a de mnie zeby nie bylo mu smutno dostanie zdjec kilka, taka sesja.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 14:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem, jak sie kogos kocha nie trzeba takiego swieta zeby okazywac swoje uczucia. co nie zmienia faktu ze jest to mile swieto. a i ja i on lubimy tak samo dawac i otrzymywac prezenty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 15:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niedawno mówiłaś o walentynkach zupełnie co innego Razz

walentynki to swój rodzaj.. legalnej prostytucji.. tak myślę.. "masz troche czekolady, chodź ze mną do łózka, tutaj troche biżuterii, chodź ze mną do łóżka.."

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 15:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mowilam negatywnie o dawaniu sobie anonimowych walentynek, glupich podchodach itd... pozatym nie kazdym potrzebuje do tego czekolady, czy tam czego kto woli. niektorzy robia to z milosci. ;p i w walentynki, i nie w walentynki.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez bym chciała czekolade xD
hm, ja szczerze to jeszcze nie wiem czy cos dam, czy kartke wysle.Albo po prostu samo spotkanie;)

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zawszeni metale i samotni, spaśli ludzie. Bo nikt inny negatywnie się o walentynkach nie wypowiada B)
Żal mi was niektórych.
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie jestem samotna, wrecz przeciwnie, uklada mi sie z mym facetem bardzo dobrze, wszak dopiero 8 miesiecy ale jednak. poza tym walentynki odbieram jak odbieram i wcale nie oznazca to ze nic nie czuje do mojego faceta, to nie tak. mam tysiac okazji do walentynek kiedy spedzamy razem czas
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Lut, 2006 22:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere - Z wzajemnością, patrz, ja uważam że to komrecyjne święto wymuszające od nas prezenty dla drugiej połówki nie z miłości, ale dlatego że "masy tak robią" - Czyli głupota goni głupotę.
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 13:28   

Tremere napisał/a:
Zawszeni metale i samotni, spaśli ludzie. Bo nikt inny negatywnie się o walentynkach nie wypowiada B)
Żal mi was niektórych.

wystarczy zlamane serce : D
mnie troche przykro, bo nie mam z kim spedzic walentynek ; ) bede musial umowic sie z Ksiega Mormona.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Tremere - Z wzajemnością, patrz, ja uważam że to komrecyjne święto wymuszające od nas prezenty dla drugiej połówki nie z miłości, ale dlatego że "masy tak robią" - Czyli głupota goni głupotę.

no fakt, niektorzy przypominaja sobie o "milosci" w to swieto.. ale sa tez osoby ktore potrafia dac cos od siebie w kazdy inny dzien, nie tylko w to swieto. i w tym ze ktos komus da prezent, lub nie olewa walentynek, bo to normalny dzien, nie znaczy ze na codzien nie okazuje uczuc.
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, tak.. tremere potrzebuje tego święta bo wtedy masa jej "koleżanek" wysyła jej anonimy a ona mysli że to od rzeszy jej wielbicieli, a sama jest antonimem zawszonego metala , to jest rudą blondynka z jajami biggrin

Numer Gadu-Gadu
1550297
Odpowiedz do tematu