| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
W jakim wieku mozna mieć chłopaka?
Autor Wiadomość
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 08:02   W jakim wieku mozna mieć chłopaka? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałam się zapytać, w jakim wieku można poważnie zacząć myśleć o chłopakach. Zawsze mi rodzicei siostra mówią, że jeszcze jest za wczenie, że jeszcze będę miałą na wszystko czas a ja już bym chciała mieć chłopaka.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 08:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma granicy. Jak go pokochasz, to możesz mieć Wink Wyobrażasz to sobie tak, że jak skończysz np. ee.. 17 lat, to ruszysz na podboje? Razz
Kiedy chesz, kiedy potrzebujesz Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba raczej to od Ciebie zależy kiedy chcesz mieć chłopaka...Jak się spytałam mamy kiedy miała pierwszego chłopaka to mi powiedziała że miała że jak miała 15 i to specialnie żebym ja za nimi nie latała ^^
I zgadzam się z Tremere Smile

Numer Gadu-Gadu
1804987
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 15:48   

no nie wiem. chyba 37 lat.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anton - Kopnęło Cię?! Chcesz żeby dziewczynie za młodu dziecko zrobili!? Conajmniej 60, jak już przekwitnie!

<chichocze> Tak na poważnie, to od kiedy się urodziłaś możesz mieć chłopaka - Przecież dziecka Ci nie zrobi jak będziesz rozsądna, a cały sens w tym, żeby nie "zjeść całego ciasta na raz", a "delektować się każdym kęsem" - Przecież chyba każdy (normalny jak dla mnie) zaczynał w wieku paru lat na złapaniu dziewczyny (...nki wtedy) za rękę (Boże, co to za radość była : ) ), potem był jakiś pocałunek w policzek, miłe słówka, w końcu normalny pocałunek i tak dalej i tak dalej...

... wzięcie tego wszystkiego "na jeden raz" - często wraz ze strosunkiem jest psuciem sobie życia - Tyle lat straconych...

^ - Moje zdanie.
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O chłopakach poważnie myśli się gdzieś od gimnazju, ale to różnie bywa. Są osoby, kóre co miesiąc zmieniają obekt zainteresowania, a inni mając tyle samo lat podchodzą do tego doroślej. Nie ma granicy od której możesz zacząć poważnie o nich myśleć, przecież jeśli zaczniesz to chyba sobie nie powiesz że jest za wcześnie i nie przestaniesz, bo tak chyba się nie da. "a ja już bym chciała mieć chłopaka" to jakoś głupio brzmi. Chcesz mieć chłopaka dla samego posiadania? Ja mam prawie 17 lat, nigdy nie miałam chłopaka, no może prawie nigdy, ale przedszkole, chodzenie z debilem, z którym zerwałam na drugi dzień (byłam w czwartej klasie podstawówki) i wygrany konkurs (wygrałam związek z takim jednym burakiem, który miał trwać tydzień) się nie liczy. Lepiej mieć jednego chłopaka, ale na całe życie, niż setki, ale żaden nie będzie właściwy.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
freyQa Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 16:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehe moim zdaniem sama będziesz wiedziała kiedy do tego dorosłaś ( jeśli chcesz mieć chłopaka na dłużej _ , bo mi się zdaje , że chłopak w wieku..np. 3 klasy podst. to nie chłopak tylko takie zauroczenie , na pare miesiecy , tygodni itp. już wole mieć przyjaciela niż chłopaka jeśli dobrze wiem ,że do tego nie dorosłam.Ale niektórzy tylko chcą miec chłopaka aby go miec ,bo KOLEŻANKI MAJĄ ..No ale wkoncu wszystkiego trzeba probować.Szkolne miłosci..Potem chociaz beda wspomnienia Smile.

I temat chyba nie powinien być w dojrzewaniu , a w PRZYJAŹN , MIŁOSC
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<spadla z krzesla>

nie ma takiej granicy, nie mozna sobie powiedziec ja chce chlopaka ... nie sztuka jest powiedziec jakiemus pierwszemu lepszemu chlopakowi tak, ktory podejdzie z pytaniem "chcesz ze mna chodzic" <spada z krzesla po raz drugi>. jedni sa dojrzali w wieku 15 lat inni w wieku 17, jedni sie zakochaja w wieku 16, inni w wieku 45... milosc sama przyjdzie, a jak bedziesz jej za bardzo szukac, to tylko nie potrzebnie zawiedziesz sie na roznych chlopakach.. no chociaz czlowiek uczy sie na bledach, oby tylko nie byly zbyt bolesne.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to sie czuuuje ;]

Monia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 07 Lut, 2006 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe ja pierwszego chłopaka miałam jak chodziłam do 4 klasy podstawówki Smile Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
Nie+powiem+:)
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 06:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiec powinnas juz wiedziec ze w tym wieku nic powaznego z tego nie ma.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 14:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty - A kiedy jest? Jak ma się 18? I tylko wtedy <spada z krzesła> - Rozbrajacie mnie czasami.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeden jest dojrzaly w wieku 15 lat, inny w wieku 30, nie da sie tego okreslic.. owszem, sa osoby ktore wczesnie dojrzewaja, i sa dojrzalsze od rowiesnikow, ale na pewno nie 10 latki.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 17:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wiesz co znaczy mieć chłopaka w wieku 10 lat? Nie chodzi o seks - często nie chodzi nawet o pocałunek - tylko o tą drugą osobę, którą się aktualnie wielbi. Zresztą... Pisałem już o tym tutaj, w tym wątku, więc możesz znaleźć wypowiedź. Mówiła o tym, że do wszystkiego trzeba po kroczku dojść.
Powrót do góry
***kotek*** Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 08 Lut, 2006 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem jak to jest ale moja kolezanka miala chlopaka w wieku 10 lat(pewnie powiecie ze to glupie)

Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi