| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
totalna pomylka :(
Autor Wiadomość
huevos Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 10:45   totalna pomylka :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a wiec witam, mam 16lat
moje zainteresowanie nia zaczelo sie w szkole, bylem prawie pewny ze zwraca moja uwaga i wogole, po pewnym czasie zdobylem jej nr gg, rozmawialismy, myslalem ze sie domysla kim jestem, ale wtedy nie kierowalem glowa tylko sercem, wszystko wydawalo sie proste, i nie myslalem wogole nad niepowodzeniem, jednak ona prosila bym sie ujawnil, nie wiem jakis glupi bylem bo niechcialem, myslalem ze jakis zart itp(myslalem ze wie)., bo ewidentnie puszczala sygnaly w szkole, troche sie zdenerwowala tym ze nie chcialem powiedziec, jednak jak pozniej sie okazalo wiedziala kim jestem, ale juz bylo zapozno, juz domyslalem sie ze tak naprawde nic do mnie nie czula lub chociaz ze jej sie podobam, pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, ze moje serce sie pomylilo, poprostu nie trafilem Sad, oczywiscie widze w tym swoja wine bo nie powiedzialem, ale przez mysl mi nie przeszlo ze mogla nie wiedziec kim jestem ;(, bylem zaslepiony miloscia do niej, qr.... dlaczego tak sie stalo? nie spalem pol nocy, dzisiaj mam pier.. dola, sciska mnie, wezcie moze jakos da sie mnie podniesc na duchu bo nie wytrzymam, pomozcie Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie badz zły na siebie ;p
Bo to nie ma sensu, mialam pare sytuacji ze chlopak nie chcial sie ujawnic ale nawet jesli cos nie wyszlo to nie z tego powodu tylko poprostu dla mnie to nie bylo to ;p

Wiec nie drecz sie ze to twoja wina.

Zobaczysz ze jeszce nie jedna dziewczyna pojawi sie w Twoim zyciu ;p
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
The_Great_Vlad Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie pierwsza(?), nie ostatnia.
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 12:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie twoja wina. Prędzej jej Wink
Oj, przejdzie ci za kilka dni.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 09 Lut, 2006 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Głupia ona, nie wie co straciła - i tyle na ten temat.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu