a wiec witam, mam 16lat
moje zainteresowanie nia zaczelo sie w szkole, bylem prawie pewny ze zwraca moja uwaga i wogole, po pewnym czasie zdobylem jej nr gg, rozmawialismy, myslalem ze sie domysla kim jestem, ale wtedy nie kierowalem glowa tylko sercem, wszystko wydawalo sie proste, i nie myslalem wogole nad niepowodzeniem, jednak ona prosila bym sie ujawnil, nie wiem jakis glupi bylem bo niechcialem, myslalem ze jakis zart itp(myslalem ze wie)., bo ewidentnie puszczala sygnaly w szkole, troche sie zdenerwowala tym ze nie chcialem powiedziec, jednak jak pozniej sie okazalo wiedziala kim jestem, ale juz bylo zapozno, juz domyslalem sie ze tak naprawde nic do mnie nie czula lub chociaz ze jej sie podobam, pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo, ze moje serce sie pomylilo, poprostu nie trafilem , oczywiscie widze w tym swoja wine bo nie powiedzialem, ale przez mysl mi nie przeszlo ze mogla nie wiedziec kim jestem ;(, bylem zaslepiony miloscia do niej, qr.... dlaczego tak sie stalo? nie spalem pol nocy, dzisiaj mam pier.. dola, sciska mnie, wezcie moze jakos da sie mnie podniesc na duchu bo nie wytrzymam, pomozcie
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 09 Lut, 2006 10:51
Nie badz zły na siebie ;p
Bo to nie ma sensu, mialam pare sytuacji ze chlopak nie chcial sie ujawnic ale nawet jesli cos nie wyszlo to nie z tego powodu tylko poprostu dla mnie to nie bylo to ;p
Wiec nie drecz sie ze to twoja wina.
Zobaczysz ze jeszce nie jedna dziewczyna pojawi sie w Twoim zyciu ;p