Hm, no cóż, nie wiem. Nie podeje do niego i nie zapytam czy mnie kocha... Koleżanka powiedziała mi, że muszę poczekać 6 lat, aż ja będę mieć 18, a on 22 Więc tak: znam go od baaaaaardzo dawna, to kumpel mojego brata, czasem do niech przychodzimy, oni czasem do nas. On jest metalem No więc, jak go poderwać?
Ojj, wiesz moim zdaniem jeżeli on kumpluje sie z twoim bratem to szanse są mniejsze. Myślałam że on cie prawie wogóle nie zna...itd. Hmm wydaje mi sie że brat jak to brat bardzo często opowiada kolegą jaka to ta jego siostra jest głupia itd.(tak juz jest jeżeli chodzi o rodzeństwo) a poza tym ja nie zgodziłabym się zeby mój brat (gdybym go miała) chodził z moją koleżanką. Wydaje mi sie ze to tylko zauroczenie i niebawem ci to przejdzie.
_________________ "Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym!!!"
<ja-cytryna.blog.pl.> =D
Cytryna ma rację i jednocześnie jej nie ma. Zgadzam się z tym, co do brata, ale nie aż tak łatwo siebie przekonać, że to zauroczenie. Tak było w moim wypadku. Powtarzałam sobie w kółko, że go kocham i, że niedługo będziemy parą...i co z tego? Nic! Ja mu się wcale nie podobałam.
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Mary-Kate Gość
Wysłany: Sro 29 Paź, 2003 16:06
Mysle że nie, jeśli mu się podobasz to on nie zwróci uwagi na twój wiek.
Ja mam chłopaka, który ma 17 lat, a ja mam 12. Chodzimy ze sobą juz długo, on cały czas pisze mi sms, różne wierszyki,wyznaje mi miłosc itp.