| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Zakochałam się...
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:14   

Hm, no cóż, nie wiem. Nie podeje do niego i nie zapytam czy mnie kocha... Koleżanka powiedziała mi, że muszę poczekać 6 lat, aż ja będę mieć 18, a on 22 Razz Więc tak: znam go od baaaaaardzo dawna, to kumpel mojego brata, czasem do niech przychodzimy, oni czasem do nas. On jest metalem Smile No więc, jak go poderwać?
Przejdź na dół
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojj, wiesz moim zdaniem jeżeli on kumpluje sie z twoim bratem to szanse są mniejsze. Myślałam że on cie prawie wogóle nie zna...itd. Hmm wydaje mi sie że brat jak to brat bardzo często opowiada kolegą jaka to ta jego siostra jest głupia itd.(tak juz jest jeżeli chodzi o rodzeństwo) a poza tym ja nie zgodziłabym się zeby mój brat (gdybym go miała) chodził z moją koleżanką. Wydaje mi sie ze to tylko zauroczenie i niebawem ci to przejdzie.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 31 Sie, 2003 15:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytryna ma rację i jednocześnie jej nie ma. Zgadzam się z tym, co do brata, ale nie aż tak łatwo siebie przekonać, że to zauroczenie. Tak było w moim wypadku. Powtarzałam sobie w kółko, że go kocham i, że niedługo będziemy parą...i co z tego? Nic! Ja mu się wcale nie podobałam.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Mary-Kate
Gość
PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 16:06   

Mysle że nie, jeśli mu się podobasz to on nie zwróci uwagi na twój wiek.
Ja mam chłopaka, który ma 17 lat, a ja mam 12. Chodzimy ze sobą juz długo, on cały czas pisze mi sms, różne wierszyki,wyznaje mi miłosc itp.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu