Jeśli macie jakieś wazne uwagi ktore moga mi pomoc z tym problemem to bardzo prosze napisac cos .Poniewaz ja czesto ogladam te forum mianowicie ten temat i wierze w was ze mi pomozecie
nie byłem i dlatego pytam sie was abyscie mi pomogli bo moze ktos wie co mam robic aby wszystko wrocilo do normy
Ech, chłopcze (bo jak dorosły facet się nie zachowujesz bez urazy), jakby Internet mógł rozwiązywać wszystkie problemy zdrowotne, to lekarze dawno byliby na bezrobociu. Udaj się do odpowiedniego specjalisty i on juz będzie wiedział co zrobić. Tak powie Ci tu każdy na tym forum i nie warto więcej pytać.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Człowieku! Przecież Shaunri ma 100% rację. Kolesiowi można powtarzać dziesiątki razy, że tylko lekarz mu pomoże, a on dalej swoje. Adizur nawet mu dał linka do podobnego tematu, gościu pewnie anwet go nei rpzeczytał, ale będzie smęcił, jaki to jest nieszczęśliwy, ze nikt mu nie pomógł.
Chodziło mi o długość posta i treści zawartego w nim przekazu, więc dostosuję się do niego i napiszę: będą kur*a ostrzeżenia!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Człowieku! Przecież Shaunri ma 100% rację. Kolesiowi można powtarzać dziesiątki razy, że tylko lekarz mu pomoże, a on dalej swoje. Adizur nawet mu dał linka do podobnego tematu, gościu pewnie anwet go nei rpzeczytał, ale będzie smęcił, jaki to jest nieszczęśliwy, ze nikt mu nie pomógł.
Widzę, że już więcej się nie dowiem niz tego, że trzeba iść do lekarza ale to ja rozumiem, bo to niecodzienny problem, wręcz bardzo rzadki jednak. Szczególne podziękowania dla tych którzy wysilili się, aby mi w jakiś sposób pomóc. Doceniam waszą dobroć. pozdr.
Musiałam poprawić błędy ortograficzne i interpunkcję, ponieważ były tak rażące, że nie dało się czytać postu. - Nikita