| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Pomocy !!!! Musicie mi pomóc !! bo niewiem co robić !!!!!!!
Autor Wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Maj, 2006 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak nie dostaniesz mutacji to będziesz mógl potem założyć boys band.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Heyah Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 29 Maj, 2006 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy lekarz który moze mi pomoc to Endokrynolog ?? Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1638874
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 29 Maj, 2006 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, endokrynolog zajmuje się gruczołami i wydzielaniem wewnętrznym.

Numer Gadu-Gadu
1550297

PostWysłany: Sro 07 Cze, 2006 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli macie jakieś wazne uwagi ktore moga mi pomoc z tym problemem to bardzo prosze napisac cos Exclamation .Poniewaz ja czesto ogladam te forum mianowicie ten temat i wierze w was ze mi pomozecie Neutral Exclamation Exclamation
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1638874
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 07 Cze, 2006 19:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A byłeś u lekarza?

proszę nie pisać tak krótkich postów.. - keev

Proszę nie prosić o pisanie tak krotkich postów O_o

Jeśli post ma sens i jest odpowiedni do treści postu poprzednika to jego długość nie ma znaczenia. - Nkita.

Ostatnio zmieniony przez Shaunri dnia Pią 09 Cze, 2006 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 08 Cze, 2006 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie byłem i dlatego pytam sie was abyscie mi pomogli bo moze ktos wie co mam robic aby wszystko wrocilo do normy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1638874
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 01:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heyah napisał/a:
nie byłem i dlatego pytam sie was abyscie mi pomogli bo moze ktos wie co mam robic aby wszystko wrocilo do normy

Ech, chłopcze (bo jak dorosły facet się nie zachowujesz Razz bez urazy), jakby Internet mógł rozwiązywać wszystkie problemy zdrowotne, to lekarze dawno byliby na bezrobociu. Udaj się do odpowiedniego specjalisty i on juz będzie wiedział co zrobić. Tak powie Ci tu każdy na tym forum i nie warto więcej pytać.

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To chyba rada już była - Idź do tego lekarza i po sprawie, a nie męczysz nas O_o

jeszcze trochę i będą ostrzeżenia.. - keev
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 09 Cze, 2006 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

keevek napisał/a:
jeszcze trochę i będą ostrzeżenia.. - keev

Człowieku! Przecież Shaunri ma 100% rację. Kolesiowi można powtarzać dziesiątki razy, że tylko lekarz mu pomoże, a on dalej swoje. Adizur nawet mu dał linka do podobnego tematu, gościu pewnie anwet go nei rpzeczytał, ale będzie smęcił, jaki to jest nieszczęśliwy, ze nikt mu nie pomógł.

Chodziło mi o długość posta i treści zawartego w nim przekazu, więc dostosuję się do niego i napiszę: będą kur*a ostrzeżenia!

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 10 Cze, 2006 11:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[ Dodano: Sob 10 Cze, 2006 10:25 ]
Słupek napisał/a:
Człowieku! Przecież Shaunri ma 100% rację. Kolesiowi można powtarzać dziesiątki razy, że tylko lekarz mu pomoże, a on dalej swoje. Adizur nawet mu dał linka do podobnego tematu, gościu pewnie anwet go nei rpzeczytał, ale będzie smęcił, jaki to jest nieszczęśliwy, ze nikt mu nie pomógł.

Wręcz przeciwnie Exclamation nawet zobaczylem wszystkie posty, które dotyczyły mutacji
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=8778 <----- [/list]

Widzę, że już więcej się nie dowiem niz tego, że trzeba iść do lekarza Laughing ale to ja rozumiem, bo to niecodzienny problem, wręcz bardzo rzadki jednak. Szczególne podziękowania dla tych którzy wysilili się, aby mi w jakiś sposób pomóc. Doceniam waszą dobroć.Wink pozdr.

Musiałam poprawić błędy ortograficzne i interpunkcję, ponieważ były tak rażące, że nie dało się czytać postu. - Nikita
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1638874
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu