| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Pierwsza dziewczyna XD
Autor Wiadomość
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok. Rozumiem.

Małe ale ! Ja wcale nie powiedziałam , że w wieku 15 lat nie można się zakochać. Owszem można, ale taki przypadek to chyba 1 na 100. Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 10 Maj, 2006 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 na 100?
nie przesadzajmy

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Maj, 2006 07:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Srutututu zwyczajowe gadanie "niby-dojrzałych" mądrali... Nie! Nie można się zakochać w wieku 15 lat! To T Y L K O zauroczenie! Pamiętajcie dzieci, jak się zauroczycie, to nic tylko do psychologa!

Sranie w banie... Nie wiem czy wiesz, ale "miłość" to słowo nieco niezdefiniowane, więc sobie to określ jak chcesz, ale NIE MA ścisłej granicy "Kiedy-co-robić" i "od-kiedy-co-wolno" - Prócz seksu od 15-tki (Prawnie).
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Maj, 2006 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i nareszcie ktoś coś mądrego napisał! Każdy jest zdolny do miłości, lecz w różnych fazach życia wygląda to zupełnie inaczej
od egoistycznej miłości wczesnodziecięcej do takiej już w pełni dojrzałej, ale w tej drugiej właściwie trudno określić choćby ramy czasowe .. bo czasmi miłośc dwudziestolatki jest znacznie mniej warta od piętnastolatki.. hmm

Numer Gadu-Gadu
1550297
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 11 Maj, 2006 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:

sama wyraznie napisałas ze nie wyobrazasz sobie ze mozna sie zakochac w wieku 15 lat

"Czy w wieku 15 lat można się zakochać? Są różne przypadki ale jednak wydaję mi się że nie..."

Na drugi raz przypatrz się dokładniej ... nie napisałam oznajmująco że nie można ... tylko że moim zdaniem ..... i że nie zawsze .... przeczytaj jeszcze raz wszystko dokładnie i może zrozumiesz o co mi chodziło .. ;] PzDr!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 11 Maj, 2006 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
Mozna sie zakochać. A wg Ciebie jaki konkretnie wiek jest odpowiedni na zakochanie sie by nie być wyśmianym? Eh ludzie...'Nie moge sie zakochać w Tobie bo mam 15 lat!'

wieku sie nie da okreslic, chodzi o dojrzalosc.. czasami widac ze ktos ma 15 lat, a potrafi madrze pisac, widac ze mysli, ma dobre podejscie do sprawy, i nie zachowuje sie jak pan co zalozyl temat.. i pewnie gdyby on mial i 20 lat to i tak dla kazdego bylo by to zalosne..
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Maj, 2006 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"widac ze mysli, ma dobre podejscie do sprawy" Czyli takie jak Ty

Kolejne myślenie dziecka z XXI wieku...
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 12 Maj, 2006 23:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może można, może nie... w sumie co za różnica? Jak się zakochasz, to po pewnym czasie zdasz sobie z tego sprawę i tyle... nie można tez wyznaczać granic wiekowych, bo to po prostu nie ma sensu.

Numer Gadu-Gadu
7399523
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 29 Maj, 2006 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zależy kto jest na ile dojrzały... bo jesli zachowuje sie jak dziecko to taka miłosc w wieku 15 lat nie ma sensu.. ale często tak jest ze gimnazjalisci mają juz swoje .. dziewczyny' chłopaków.: : : Nie szukaj kogoś z kim możesz być lecz kogoś bez kogo nie umiesz życ ! Love
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 30 Maj, 2006 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam myśle, że do związku trzeba dorosnąc, ale przeciez pratyka czyni mistrza... . Oczywiscie nie chodzi mi tu o zmienianie partnerów jak rękawiczek... z resztą co bede tłumaczyć. Każdy i tak zrozumie jak chce.

Numer Gadu-Gadu
7399523
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 02 Lip, 2006 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiek niby jest ważny, ale nie gadajcie, że miłość nie zdarza się w wieku 15 lat !! Jasne że się zdarza ale baaardzo rzadko.... Confused Zresztą prawdziwa miłość MOŻE zacząć się w wieku 15 lat nie to że od razu jest, ale się zacznie w tym wieku rozwijać. Ile to ludzi w wieku 15 lat zakochało sie w jednej osobie i do tej pory są razem i wiodą fajne życie?? Co do tematu początkowego nie ma tak, że aaa wezmę sobie nią na próbę sprawdzę jak to jest a jak trafi mi się lepsza okazja to ją rzucę i wezmę się za inną partię !! To jest chore !! Cudze uczucia to nie zabawka. I nie gadajcie też, że chłopak sobie robi jaja bo teraz większość tak robi i to jest niby normalka. Chłopcze tylko tak dalej a nie znajdziez sobie nigdy dziewczyny bo żadna nie będzie chciała "CASANOVY" chyba, że dziewczynki "lekkich obyczajów" (do których mam szacunek ale w tym temacie tak można to ująć).

Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu