| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Ciekawe reklamy :D
Autor Wiadomość
BigBrad Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 18:45   Ciekawe reklamy :D Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zacznę od tego, że dawno mnie tu nie było biggrin
a teraz właściwy post ;D

1.
Odlotowa reklama gry komputerowej Juiced.
Od lat 16+
http://www.bigbrad.neostrada.pl/juiced.wmv
2. OŚWIADCZAM< ZE NIE BIORĘ NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SKUTKI OBEJRZENIA TEJ REKLAMY!!
Usiądź wygodnie przed monitorem podgłosnij głosniki na maksa i rozkoszuj się wspaniałym dźwiękiem, oraz spójrz, jak pieknie prowadzi isę cudowną brykę biggrin
http://www.bigbrad.neostrada.pl/superek.mpeg
OŚWIADCZAM< ZE NIE BIORĘ NA SIEBIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SKUTKI OBEJRZENIA TEJ REKLAMY!!
3.
"Pij Mleko Bedziesz Wielki" to wcale nie zart zobacz sam biggrin
http://www.bigbrad.neostrada.pl/pijmleko.mpeg
4.
Czy lubicie Lody?
O to reklama cudownego loda.
http://www.bigbrad.neostrada.pl/reklamaloda.mpeg

"Ut Salutas, Ita Salutaris"
To znaczy, jak pozdrawiasz tak będziesz pozdrawiana/ny

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem:
1. Coś zepsułam, nie chce się otworzyć Razz
2. Ten efekt - zaskoczenia był już wykorzystywany wielokrotnie i jest ogólnie znany, ale.. ciągle działa ;p
3. Jak na reklamę mleka, to "ujdzie".
4. Nie
Cytat:
reklama cudownego loda.
tylko pani grająca w reklamie jest zachłanna ; )

Numer Gadu-Gadu
530938
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mocno pogrzana murzyńska reklama dżemów Mr. Green
http://video.google.com/videoplay?docid=-2040744217161050609

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta reklama była kiedyś w TV, pamiętam ją ;p A czy jest pogrzana? może trochę, bo w końcu murzyn teoretycznie coś wspólnego z ciepłymi krajami ma biggrin

Numer Gadu-Gadu
530938
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale co ma wspólnego z dżemem? Rolling Eyes Temat wydaje mi się niepotrzebny, każdy ma dostęp do video.google.com

Numer Gadu-Gadu
1550297
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ech, Ty marudo.. temat jest po to, żeby legalnie nabijać posty, to temat stworzony wprost dla mnie ;D

Numer Gadu-Gadu
530938
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
ale co ma wspólnego z dżemem? Rolling Eyes Temat wydaje mi się niepotrzebny, każdy ma dostęp do video.google.com

Tia, np. ja mam. I ten dżem dopiero co uploadowałem, żeby się podzielić Mr. Green A reklamy się czasem trafiają różne fajne, głównie zagraniczne i do nich warto mieć taki temat. Jak nikt nie bedzie korzystać, to najwyżej spadnie gdzieś na ostatnią stronę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Temat wydaje mi się niepotrzebny, każdy ma dostęp do video.google.com
Dostep to może mieć każdy, ale Np. Mi się nie chce wiecznie siedzieć na GV i wyszukiwać czegoś smiesznego, dla tego czesto korzystam z linków uploadowanych na Forach dyskusyjnych i wcale nie uważam, że jest to niepotrzebne.

Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Cze, 2006 07:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rozumiem, że przeszukujesz fora dla dzieci właśnie dlatego ,że nie chce Ci sie wpisać prostego hasła na googlach. To bardzo ciekawe, bo zanim dokopiesz sie do odpowiedniego linka na odpowiednim forum może chwilę potrwać. Ale Polak zawsze lubi pod górkę.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 24 Cze, 2006 13:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Rozumiem, że przeszukujesz fora dla dzieci właśnie dlatego ,że nie chce Ci sie wpisać prostego hasła na googlach. To bardzo ciekawe, bo zanim dokopiesz sie do odpowiedniego linka na odpowiednim forum może chwilę potrwać. Ale Polak zawsze lubi pod górkę.
Po prostu robię to, na co mam ochotę i nie potrzebuję cwaniactwa z twopjej strony, jeśli masz z czymś problem to poszukaj sobie rozwiązania na google a nie przyssłeś się do mnie, jak rzep do psiego ogona :/

Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 24 Cze, 2006 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli już chcesz korzystać z frazeologizmów to przynajmniej się porządnie ich naucz, bo Ci to nie wychodzi. Za naskakiwanie na moda możesz dostać co najwyżej ostrzeżenie Razz

koniec OT

Numer Gadu-Gadu
1550297
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 25 Cze, 2006 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 i 2 w jakimś dziwnym programie mi sie otworzylo i bylo napisane ze otwieranie bedzie trwalo ponad 1o min wiec sobie odpuscilam ;]] 3 dlugo sie ladowalo a 4 bylo tak samo jak z 1 i 2 heh xD

Numer Gadu-Gadu
9145823
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 25 Cze, 2006 23:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kasia0001 napisał/a:
1 i 2 w jakimś dziwnym programie mi sie otworzylo i bylo napisane ze otwieranie bedzie trwalo ponad 1o min wiec sobie odpuscilam ;]] 3 dlugo sie ladowalo a 4 bylo tak samo jak z 1 i 2 heh xD
A przecież wystarczy kliknąć na linka prawym myszy, i dać zapisz element docelowy jako, zapisać sobie na dysku i obejrzeć w playerach.
Ludzie, co Wy macie za softy do filmowych plików poinstalowane, przecież to hula na Windows media Playerze, na Winampie, na real Playerze, bez znajmniejszych problemów biggrin

Powrót do góry
TomcioMag Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 26 Cze, 2006 00:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiedzialem gdzie umiescic, a tez nie chcialo mi sie tworzyc nowego tematu więc daje tutaj biggrin

http://www.smog.pl/wideo/1350/kierpce_szatana_i_smerfy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5155919
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 26 Cze, 2006 11:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TomcioMag napisał/a:
nie wiedzialem gdzie umiescic, a tez nie chcialo mi sie tworzyc nowego tematu więc daje tutaj biggrin

http://www.smog.pl/wideo/1350/kierpce_szatana_i_smerfy

Doobre biggrin
A tam jest więcej dobrych filmików, najbarziej mi isę podoba z mandaryną,
jak spiewa na żywo Laughing

Ostatnio zmieniony przez BigBrad dnia Pon 26 Cze, 2006 12:37, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu