Moim zdaniem:
1. Coś zepsułam, nie chce się otworzyć
2. Ten efekt - zaskoczenia był już wykorzystywany wielokrotnie i jest ogólnie znany, ale.. ciągle działa ;p
3. Jak na reklamę mleka, to "ujdzie".
4. Nie
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
ale co ma wspólnego z dżemem? Temat wydaje mi się niepotrzebny, każdy ma dostęp do video.google.com
Tia, np. ja mam. I ten dżem dopiero co uploadowałem, żeby się podzielić A reklamy się czasem trafiają różne fajne, głównie zagraniczne i do nich warto mieć taki temat. Jak nikt nie bedzie korzystać, to najwyżej spadnie gdzieś na ostatnią stronę.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Temat wydaje mi się niepotrzebny, każdy ma dostęp do video.google.com
Dostep to może mieć każdy, ale Np. Mi się nie chce wiecznie siedzieć na GV i wyszukiwać czegoś smiesznego, dla tego czesto korzystam z linków uploadowanych na Forach dyskusyjnych i wcale nie uważam, że jest to niepotrzebne.
Rozumiem, że przeszukujesz fora dla dzieci właśnie dlatego ,że nie chce Ci sie wpisać prostego hasła na googlach. To bardzo ciekawe, bo zanim dokopiesz sie do odpowiedniego linka na odpowiednim forum może chwilę potrwać. Ale Polak zawsze lubi pod górkę.
Rozumiem, że przeszukujesz fora dla dzieci właśnie dlatego ,że nie chce Ci sie wpisać prostego hasła na googlach. To bardzo ciekawe, bo zanim dokopiesz sie do odpowiedniego linka na odpowiednim forum może chwilę potrwać. Ale Polak zawsze lubi pod górkę.
Po prostu robię to, na co mam ochotę i nie potrzebuję cwaniactwa z twopjej strony, jeśli masz z czymś problem to poszukaj sobie rozwiązania na google a nie przyssłeś się do mnie, jak rzep do psiego ogona :/
1 i 2 w jakimś dziwnym programie mi sie otworzylo i bylo napisane ze otwieranie bedzie trwalo ponad 1o min wiec sobie odpuscilam ;]] 3 dlugo sie ladowalo a 4 bylo tak samo jak z 1 i 2 heh xD
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
1 i 2 w jakimś dziwnym programie mi sie otworzylo i bylo napisane ze otwieranie bedzie trwalo ponad 1o min wiec sobie odpuscilam ;]] 3 dlugo sie ladowalo a 4 bylo tak samo jak z 1 i 2 heh xD
A przecież wystarczy kliknąć na linka prawym myszy, i dać zapisz element docelowy jako, zapisać sobie na dysku i obejrzeć w playerach.
Ludzie, co Wy macie za softy do filmowych plików poinstalowane, przecież to hula na Windows media Playerze, na Winampie, na real Playerze, bez znajmniejszych problemów