Mam taki problem. Mam koleżankę z innej miejscowości a ona ma chłopaka. Ona mnie nie chce bo woli jego. Chcę żeby była moją dziewczyną. Co mam robi. helx pizzz!!
Dokładnie. Jeśli ona ma chłopaka i jest jej z nim dobrze, to zrozumiałe, że woli jego niż Ciebie, Gerardjedlicze.
Radzę Ci znaleźć sobie inny obiekt do "zdobycia", najlepiej wolny.
Edit:
Aha, i jeśli ona jest z innej miejscowości, to sytuacja jest jeszcze mniej ciekawa. Problem byłby nawet wtedy, gdyby ona nie miała chłopaka.
_________________ Gdzie ten Keevuś..
Ostatnio zmieniony przez Ego_centryczna dnia Nie 09 Lip, 2006 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 09 Lip, 2006 14:27
A ile masz lat?
NIe musisz odpowiadać, domyślam się...
Jak mówiły moje poprzedniczki, skoro ona woli jego, nie możesz nic zrobić. I nie radze bawic sie w odbijanie, bo po pierwsze byłbys ogromnym świnią, a po drugie mógłby Ci sie popsuć z nią kontakt.
Jak już to działaj sprytnie... zaprzyjaźnij sie z nią, i gdy pokłóci się z chłopakiem, pocieszaj ją... Ale to tlyko w szczególnych okolicznościach...
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Sytuacja zmieniła sięod wczoraj. Poznałem chłopaka tej dziewczyny. Fajny gośc ale nie o tym. Razem poszliśmy do mojej miejscowości. (ok 2km) Oni poszli do jej kuzynki. Pózniej sie okazalo ze mieszkam na tej samej ulicy co ona. zaposlili mnie do siebie. od razu wpadlismy sobie w oko, w kazdym razie tak mi sie wydaje. ona nie ma chlopaka. teraz mam nowe pytanie; co mam zrobic zeby ze mna chodzila? sam na razie nie wiem ale codziennie staram sie z nia spacerowac itp. ostatnio jak ja odprowadzalem ją do domu to mnie pocalowala w policzek. Co mam robic??
Wróć jak nie będziesz popełniał takich błędów rzeczowych.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
A mnie się zdaje, że rozumiem przekaz, chociaż błędów nie można odmówić ;p
A, może i tak Widać, niezbyt wybredny ten chłopak, że tak przeskakuje, co 2 dni z 1 obiektu westchnień na drugi
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
A kiedy spotkasz dziewczynę, która spodoba Ci się jeszcze bardziej i również będzie miała podobny charakter, to co zrobisz?
Ach, ta dzisiejsza młodzież..