| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Plany na przyszłość ;)
Autor Wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 18:36   Plany na przyszłość ;) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kim chcielibyście zostać w przyszłości?
Macie już jakieś plany?
Na jakie studia chcielibyście zdawać i gdzie? Jaki zawód wykonywać?
A może nic narazie nie planujecie, bo macie jeszcze na to czas i nie chcecie myśleć o tym co będzie za parę lat?

Very Happy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
sylvia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zerooo jakichkolwiek planow, nie mam pojecia co chce studiowac, a tym bardziej jaki zawod wykonywac.

"A może nic narazie nie planujecie, bo macie jeszcze na to czas i nie chcecie myśleć o tym co będzie za parę lat?"
tak.tak.tak Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8700737
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najprawdopodobniej pójdę na ETI (Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki), a potem będę się męczył z komputerami.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja moze pojde na studia gastronomiczne, albo prawo. Prawnik(kancelaria), lub kucharz(z siecia restauracji)Oczywiscie jeszcze 10x razy zmieni mi sie to Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Paź, 2006 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w sumie od dłuższego czasu myślę nad psychologią.. jedyne co mnie od niej odsuwa, to to, że na UW jest 18 osób na 1 miejsce.. a może prawo? nie wiem.. myślę ale nie mogę wymyślić..
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm ja chce być panią Prokurator^^
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w rodzinie to prawie sami prokuratorzy, heee ^^
ja to bym najchętniej została psycholożką albo projektantem wnętrz - tylko to mnie narazie kręci.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko, że teraz na projektantów wnętrz jest mały popyt.. prywatnie, do domu to tylko korzystają z nich bardzo bogaci ludzie.. zostają jakieś magazyny i tym podobne..
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tyle że bogaci ludzie mają to do siebie, że mają dużo pieniędzy, więc są w stanie sporo zapłacić. Choć ja bym zamiast projektowania wnętrz doradzał architekturę (niestety znajomośc matematyki i fizyki w tym wypadku bardzo konieczna).

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 20:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chociaż w sumie, jak ona będzie się wybierać na studia, to kto wie, czy ten zawód nie będzie bardziej powszechny, i nie będzie większe zapotrzebowanie..
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gdyby nie aktualna sytuacja polityczna, to bym powiedział, że społeczeństwo się bogaci i będzie coraz większe zapotrzebowanie na te usługi. Jednak niestety jest jak jest i jeśli już gdzieś się to zapotrzebowanie zwiększy to nie w Polsce a w UK albo Irlandii.

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to bym powiedział, że społeczeństwo się bogaci i będzie coraz większe zapotrzebowanie na te usługi.

Masz rację, nie mów i wyjdź trochę z domu, zainteresuj się wpierw, potem mów. Powtarzanie spotów walonych Ci przez rodziców i znajomych ze szkoły nie jest mądre.

Niech idzie na co chce, Projektator wnętrz nie ma aktualnie przyszłości w Polsce, bo nie ma w Polsce kultury na domki jednorodzinne, głównie mieszkamy w blokach, bądź na wsiach w psich budach - Wystarczy wyjechać i masz robotę.
Powrót do góry
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Paź, 2006 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Masz rację, nie mów i wyjdź trochę z domu, zainteresuj się wpierw, potem mów. Powtarzanie spotów walonych Ci przez rodziców i znajomych ze szkoły nie jest mądre.

Ke?

Swoimi wypowiedziami utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz się za kogoś lepszego od reszty. W rzeczywistości jesteś tylko małym, zadufanym w sobie człowieczkiem.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Paź, 2006 07:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri nie do końca cię rozumiem, ale czy uważasz, że sytuacja w naszym kraju nie jest taka zła?
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Paź, 2006 08:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

studia moze kiedys, wole wyjechac za granice ; ) hmm ale kim bym chciała byc...psycholog czy cos z tej dziedziny
juz nawet niedługo na sprzątaczke trzeba bedzie miec magistra...

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu