Wysłany: Sro 04 Paź, 2006 18:36 Plany na przyszłość ;)
Kim chcielibyście zostać w przyszłości?
Macie już jakieś plany?
Na jakie studia chcielibyście zdawać i gdzie? Jaki zawód wykonywać?
A może nic narazie nie planujecie, bo macie jeszcze na to czas i nie chcecie myśleć o tym co będzie za parę lat?
zerooo jakichkolwiek planow, nie mam pojecia co chce studiowac, a tym bardziej jaki zawod wykonywac.
"A może nic narazie nie planujecie, bo macie jeszcze na to czas i nie chcecie myśleć o tym co będzie za parę lat?"
tak.tak.tak
_________________ "Lepiej nie mówić nic, niz mówić o niczym."
"Nie wystarczy urodzić się człowiekem, trzeba nim jescze być."
"Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie."
Najprawdopodobniej pójdę na ETI (Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki), a potem będę się męczył z komputerami.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
A ja moze pojde na studia gastronomiczne, albo prawo. Prawnik(kancelaria), lub kucharz(z siecia restauracji)Oczywiscie jeszcze 10x razy zmieni mi sie to
w sumie od dłuższego czasu myślę nad psychologią.. jedyne co mnie od niej odsuwa, to to, że na UW jest 18 osób na 1 miejsce.. a może prawo? nie wiem.. myślę ale nie mogę wymyślić..
u mnie w rodzinie to prawie sami prokuratorzy, heee ^^
ja to bym najchętniej została psycholożką albo projektantem wnętrz - tylko to mnie narazie kręci.
tylko, że teraz na projektantów wnętrz jest mały popyt.. prywatnie, do domu to tylko korzystają z nich bardzo bogaci ludzie.. zostają jakieś magazyny i tym podobne..
Tyle że bogaci ludzie mają to do siebie, że mają dużo pieniędzy, więc są w stanie sporo zapłacić. Choć ja bym zamiast projektowania wnętrz doradzał architekturę (niestety znajomośc matematyki i fizyki w tym wypadku bardzo konieczna).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
chociaż w sumie, jak ona będzie się wybierać na studia, to kto wie, czy ten zawód nie będzie bardziej powszechny, i nie będzie większe zapotrzebowanie..
Gdyby nie aktualna sytuacja polityczna, to bym powiedział, że społeczeństwo się bogaci i będzie coraz większe zapotrzebowanie na te usługi. Jednak niestety jest jak jest i jeśli już gdzieś się to zapotrzebowanie zwiększy to nie w Polsce a w UK albo Irlandii.
—Michael Shermer
to bym powiedział, że społeczeństwo się bogaci i będzie coraz większe zapotrzebowanie na te usługi.
Masz rację, nie mów i wyjdź trochę z domu, zainteresuj się wpierw, potem mów. Powtarzanie spotów walonych Ci przez rodziców i znajomych ze szkoły nie jest mądre.
Niech idzie na co chce, Projektator wnętrz nie ma aktualnie przyszłości w Polsce, bo nie ma w Polsce kultury na domki jednorodzinne, głównie mieszkamy w blokach, bądź na wsiach w psich budach - Wystarczy wyjechać i masz robotę.
Masz rację, nie mów i wyjdź trochę z domu, zainteresuj się wpierw, potem mów. Powtarzanie spotów walonych Ci przez rodziców i znajomych ze szkoły nie jest mądre.
Ke?
Swoimi wypowiedziami utwierdzasz mnie w przekonaniu, że masz się za kogoś lepszego od reszty. W rzeczywistości jesteś tylko małym, zadufanym w sobie człowieczkiem.
—Michael Shermer
studia moze kiedys, wole wyjechac za granice ; ) hmm ale kim bym chciała byc...psycholog czy cos z tej dziedziny
juz nawet niedługo na sprzątaczke trzeba bedzie miec magistra...