cześć mam prośbe
mam 14(prawie) lat dlugie nogi waze 50 kg i mam 172 cm wzrostu bardzo chce zostac modelką ale nie wiem czy jakas agencja mnie przyjmnie co o tym myślicie ??? wszyscy mi mowia ze powinnam byc modelka bo jestam ladna:-D.jesli znacie jakieś konkursy lub agencje modelelek to mi powiedzcie . aha i jeszcze dopowiem zeby te agencje czy cos znajdowaly sie w Radomsku bo ja tam mieszkam. to tyle pa prosze o odpowiedzi
Wydaje mi się, że takie firmy mają siedziby w dużych miastach, a o Radomsku to w życiu nie słyszałem. Szukaj w "stolicy" swojego województwa.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
czytaj w gazetach itp. czasami u nas w centrum handlowym wybieraja ludzi do reklam i bilboardow itp. ^^ moze u was tez. a na pewno najwiecej tego wszystkiego jest w warszawie :\
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 11:25
poszukaj w internecie, popytaj znajomych, jak coś to poszukaj w pobliskich miastach, gdzieś na pewno znajduję się coś co cię zainteresuje, a przy takim wzroście masz szanse.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 11:35
Ach, też kiedyś chciałam być modelką :]
Wyślij swoje portfolio do tzw. "Banku twarzy", np. do Elite Model Look itp. Skoro mówisz, że jesteś ładna i masz niezłą figurę, to masz szansę
Powodzenia.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 17:23
Oglądając modelki można stwierdzić, że prawie wszystkie są wychudzone...
Zastanów się czy na pewno chciałabyś zostać modelką. Wiele agencji oszukuje i ciężko jest się "wybić".
Może najpierw zaczęłabyś w castingach? Np. w różnych czasopismach dla młodzieży tj. Dziewczyna, Victor Gimnazjalista poszukują dziewczyn do prezentowania ciuchów albo na okładkę. Np. 28 października w Warszawie jest organizowany przez Victora Gimnazjalistę casting dla osób, które chcą wystąpić w sesji zdjęciowej i znaleźć się na łamach Victora lub na okładce. Jesli ktoś nie ma możliwości przyjazdu na casting może przesłać swoje zdjęcie wraz z ankietą na adres mejlowy.
Jeśli jesteś zainteresowana mogę ci podac więcej informacji ; )
Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia Nie 15 Paź, 2006 18:22, w całości zmieniany 1 raz
ale niech dziewczyna lepiej uwaza, bo pragnac bardzo zostac modelka i sie okaze ze jest troche za gruba to moze sie doprowadzic do stanu ostatecznosci...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 14:58
joasia1990 napisał/a:
niektore agencje poszukuja tak chudych dziewczyn ze moze sie okazac ze jestes nawet za gruba
MaDz!A napisał/a:
^^ a to bylo dobre xD
To nie jest takie śmieszne. Całkiem niedawno zagłodziła się pewna młodziutka dziewczyna i po wystęie na wybiegu po prostu osunęła się na podłogę. Najpierw myśleli, że zemdlała. Ale to był zgon.
Ha, ha, ha. Śmieszne, nie?
aneta007 napisał/a:
ale ja jestem chuda. a jak jestem chuda to mam nadal szanse????
niektore agencje poszukuja tak chudych dziewczyn ze moze sie okazac ze jestes nawet za gruba
Ostatnio byl artykul na Onecie o "chudosci" modelek. Np. w Mediolanie modelki przechodza badania, czy aby nie sa za chude. W przeciwnym wypadku nie sa wypuszczasne na wybieg. A wiec niemartw sie, gorzej jakbys byla za gruba......