| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
wybieg
Autor Wiadomość
aneta007 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 20:46   wybieg Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cześć mam prośbe
mam 14(prawie) lat dlugie nogi waze 50 kg i mam 172 cm wzrostu bardzo chce zostac modelką ale nie wiem czy jakas agencja mnie przyjmnie co o tym myślicie ??? wszyscy mi mowia ze powinnam byc modelka bo jestam ladna:-D.jesli znacie jakieś konkursy lub agencje modelelek to mi powiedzcie . aha i jeszcze dopowiem zeby te agencje czy cos znajdowaly sie w Radomsku bo ja tam mieszkam. to tyle pa prosze o odpowiedzi
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm google już nie istnieją?
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że takie firmy mają siedziby w dużych miastach, a o Radomsku to w życiu nie słyszałem. Szukaj w "stolicy" swojego województwa.

MaDz!A Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 14 Paź, 2006 21:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czytaj w gazetach itp. czasami u nas w centrum handlowym wybieraja ludzi do reklam i bilboardow itp. ^^ moze u was tez. a na pewno najwiecej tego wszystkiego jest w warszawie :\
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 11:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poszukaj w internecie, popytaj znajomych, jak coś to poszukaj w pobliskich miastach, gdzieś na pewno znajduję się coś co cię zainteresuje, a przy takim wzroście masz szanse.
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ach, też kiedyś chciałam być modelką :]
Wyślij swoje portfolio do tzw. "Banku twarzy", np. do Elite Model Look itp. Skoro mówisz, że jesteś ładna i masz niezłą figurę, to masz szansę Wink
Powodzenia.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ja jestem chuda. a jak jestem chuda to mam nadal szanse????
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oglądając modelki można stwierdzić, że prawie wszystkie są wychudzone...
Zastanów się czy na pewno chciałabyś zostać modelką. Wiele agencji oszukuje i ciężko jest się "wybić".
Może najpierw zaczęłabyś w castingach? Np. w różnych czasopismach dla młodzieży tj. Dziewczyna, Victor Gimnazjalista poszukują dziewczyn do prezentowania ciuchów albo na okładkę. Np. 28 października w Warszawie jest organizowany przez Victora Gimnazjalistę casting dla osób, które chcą wystąpić w sesji zdjęciowej i znaleźć się na łamach Victora lub na okładce. Jesli ktoś nie ma możliwości przyjazdu na casting może przesłać swoje zdjęcie wraz z ankietą na adres mejlowy.
Jeśli jesteś zainteresowana mogę ci podac więcej informacji ; )

Ostatnio zmieniony przez Nikita dnia Nie 15 Paź, 2006 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aneta007 napisał/a:

niektore agencje poszukuja tak chudych dziewczyn ze moze sie okazac ze jestes nawet za gruba

Numer Gadu-Gadu
6476170
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

^^ a to bylo dobre xD

ale niech dziewczyna lepiej uwaza, bo pragnac bardzo zostac modelka i sie okaze ze jest troche za gruba to moze sie doprowadzic do stanu ostatecznosci...
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 15 Paź, 2006 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak nikita podaj mi wiecej informacji prosze i dziekuje za rady
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
niektore agencje poszukuja tak chudych dziewczyn ze moze sie okazac ze jestes nawet za gruba

MaDz!A napisał/a:
^^ a to bylo dobre xD

To nie jest takie śmieszne. Całkiem niedawno zagłodziła się pewna młodziutka dziewczyna i po wystęie na wybiegu po prostu osunęła się na podłogę. Najpierw myśleli, że zemdlała. Ale to był zgon.
Ha, ha, ha. Śmieszne, nie?

Numer Gadu-Gadu
4961269
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ha, ha, ha. Śmieszne no.
co ma ten przypadek do tego tematu?

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przeciez napisalam ze takie przypadki sa i zeby ta ANETA007 uwazala. czytaj inne posty
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Paź, 2006 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
aneta007 napisał/a:

Ostatnio byl artykul na Onecie o "chudosci" modelek. Np. w Mediolanie modelki przechodza badania, czy aby nie sa za chude. W przeciwnym wypadku nie sa wypuszczasne na wybieg. A wiec niemartw sie, gorzej jakbys byla za gruba......
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu