| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
co zrobic aby nie zalewało w nocy?
Autor Wiadomość
Livvie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 18:10   co zrobic aby nie zalewało w nocy? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kurde mam teraz ciote, i juz pod rzad dwie noce mnie zalalo a pierwszej nocy to nawet dwa razy. musialam wiec wstawac w srodku nocy aby przeprac przescieradlo pizamke majtki. i wszystko po cichu. do tego spac na tym mokrym przescieradle jescze. do prania nie dam i nie wezme czystego bo niedawno (jakies 2 dni temu byla posciel wymieniana) i mama spyta sie po co wzielam nowe. a ja jej nie chce mowic bo to taki wstyd. i oczywiscie mam podspaske. teraz w czasie cioty boje isc spac i co chwile sie budze sprawdzajac czy nie ma olamy.....bleh.....:/ czy tez tak macie. co zrobic aby tak nie bylo? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 18:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a nie możesz podłożyć czegoś pod tyłek ?
jakiś ręcznik albo coś podobnego...abyś nie musiała co chwile prześcieradła zmieniać...
albo użyj tampona ^^
mi nigdy jeszcze w nocy nie przeciekła podpaska...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a nie można po prostu, powiedzieć mamie o co chodzi, ona też miała okres, i na pewno jej to nie zdziwi, że ty też masz.
Powrót do góry
Livvie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mama wie ze mam okres ale nie chce jej mowic ze pobrudzilam posciel bo sie wlasnie tego wstydze Embarassed Embarassed Embarassed
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale przecież to normalne? nic w tym dziwnego, skoro normalne jest okres, to również inne rzeczy z nim związane.
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 22:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm a może spróbuj zainwestować w dłuższe podpaski?
Mi się nigdy jeszcze w nocy nie zdażyło żeby mnie ''zalało'' zazwyczaj to były tylko takie małe plamki jak coś. Niewiem jak u ciebie ale u mnie tylko przez pierwsze 2-3 noce ''leci mi w nocy'' później to już praktycznie w ogóle.
Powrót do góry
Bad_Account Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 19:05   Re: co zrobic aby nie zalewało w nocy? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Livvie napisał/a:
kurde mam teraz ciote, i juz pod rzad dwie noce mnie zalalo a pierwszej nocy to nawet dwa razy.

Dziewczyno kultury troche !!!!
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rację przyznam przedmówcy. Nie wstydzisz się mówić chamskim językiem a wstydzisz się powiedzieć mamie, że brudzisz pościel?

Numer Gadu-Gadu
7399523
Bad_Account Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 27 Gru, 2006 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W takim stylu to niech mamie lepiej nic nie mówi =)
Powrót do góry
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 31 Gru, 2006 17:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie trochę też zalewa, mimo, iż używam dłuższych podpasek, ale wszystko mi jakoś spływa do tyłu. Słyszałam, aby zakładać bardziej obcisłe majtki. Wypróbowałam i działa, ale to już było z 3 na 4 dzień więc nie wiem czy i tak by się nic nie stało Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Aguś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 31 Gru, 2006 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uzywaj specjalnych podpasek na noc sa takie w sklepach i po problemie
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Sty, 2007 11:43   

Zdarza się... Wstydzisz się mamie powiedzieć? A wyobraź sobie, że to zauważył mój brat i ojciec.
Powrót do góry
aneta007 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 01 Sty, 2007 17:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi tez sie raz tak zdarzylo ale zanim zrobila sie duza plama to podlozylam recznik tez tak zrob
pozdro...

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Sty, 2007 21:31   

Jak sobie podłoży ręcznik to wyląduje on na podłodze.
Powrót do góry
Sissa11 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 01 Sty, 2007 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To niech go przywiaże. Jakimś takim sznurkiem albo jakby taśma żeby nie spadł jak będzie się wiercić. Albo niech załozy dwie nocne podpaski i git Wink

Numer Gadu-Gadu
713939
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi