| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Do dziewczyn. Sny erotyczne
Autor Wiadomość
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 10:22   Do dziewczyn. Sny erotyczne Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem. Kiedy kończy mi się okres i w czasie owulacji jestem troche bardziej nakręcona i miewam bardzo często sny erotyczne. Już kilka razy obudziłam się mając rękę w spodniach od piżamy (masturbowałam się nieświadomie przez sen), a dzis obudziło mnie moje własne jęknięcie. Mam kłopot. Mieszkam w pokoju z moją młodszą siostrą (ma trzy lata) i nie chciałabym by się kiedyś obudziła i zobaczyła mnie jak … tym bardziej, że robię to zupełnie nieświadomie i nawet nie wiem czy się wtedy nie rzucam po łóżku albo nie zachowuję się jakoś głośno (właściwie po dzisiejszym to wiem, że najciszej to nie jest). Czy to jest normalne? Co mam zrobić?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

robię dziwne rzeczy przez sen lunatykując, ale czegoś takiego mi się nie zdarzyło.. w sumie w trakcje owulacji dziewczyny mają większą ochotę na seks, ale żeby aż tak Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Augustyn Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 15:47   Re: Do dziewczyn. Sny erotyczne Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może dobrym rozwiązaniem byłoby związanie sznurka od spodni piżamy na jakiś skomplikowany węzeł czy coś? Albo po prostu pomódl się, żeby nie dochodziło do takich sytuaji Smile
Ambra napisał/a:
a dzis obudziło mnie moje własne jęknięcie.

Ludzie jęczą przez sen bez konkretnych przyczyn...

Pozdrawiam!

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Siostry z pokoju nie wyrzucisz : P
Hmmm, może postaraj się nie myśleć o tym przed snem?
Może i w czasie owulacji ma się większą ochotę na takie rzeczy, ale chyba da się na tym panować, hm?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 16:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nad snem panować? szczerze to jakoś ja od samego myślenia snów erotycznych nie mam, to raczej nie od myślenia ;p
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 17:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaraz ktoś się przypieprzy, że wypisuję jakieś bezeceństwa, ale i tak powiem. Jeśli nie możesz zapanować nad masturbacją w trakcie snu, to masturbuj się świadomie, by rozładować popęd.

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wbrew pozorom (O la Boga, co ja mówię ; ) ) Słupek ma rację. Masturbacja (W moim przynajmniej mniemaniu, a z doświadczenia wiem, że większość jednak ma przeciwne zdanie) pomaga rozładować napięcie seksualne w wieku dojrzewania i jest jak najbardziej zdrowa.

Trochę z innej beczki, inny sposób to LD, medytacja, OOB - Wszelkie techniki dozwolone.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 18:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no w jej wieku na pewno lepsze, i chyba jedyne dobre wyjście niż seks, już miałam pisać ale zobaczyłam jej wiek.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ile ma lat, bo ja coś nie widzę Question
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z seksem jest taki problem, że w przeciwieństwie do masturbacji, jest niemożliwy w wersji "zrób-to-sam" :p

Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słupek napisał/a:
Z seksem jest taki problem, że w przeciwieństwie do masturbacji, jest niemożliwy w wersji "zrób-to-sam" :p

Naprawdę, no nie wiedziałem Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A ile ma lat, bo ja coś nie widzę

[OT]
Use the , Luke!
[EOT]

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Lis, 2006 18:01   

Ja nie miewam takich snów (może czasami, ale bardzo rzadko), a przyznam, że zdarzają mi się takie fantazje.
I czekam na ten sen z tą osobą, o której tyle myślę, nawet często przed snem :))
Moja koleżanka potrafi mieć takie sny bardzo często. Cały czas mi je opowiada...
Powrót do góry
maci1 Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 02 Lis, 2006 00:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ni no ale jak ja mam sie masturować i jednocześnie spać Question

Numer Gadu-Gadu
2662058
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Lis, 2006 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ni no ale jak ja mam sie masturować i jednocześnie spać Question

Lol człowieku
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi