Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 10:22 Do dziewczyn. Sny erotyczne
Mam problem. Kiedy kończy mi się okres i w czasie owulacji jestem troche bardziej nakręcona i miewam bardzo często sny erotyczne. Już kilka razy obudziłam się mając rękę w spodniach od piżamy (masturbowałam się nieświadomie przez sen), a dzis obudziło mnie moje własne jęknięcie. Mam kłopot. Mieszkam w pokoju z moją młodszą siostrą (ma trzy lata) i nie chciałabym by się kiedyś obudziła i zobaczyła mnie jak … tym bardziej, że robię to zupełnie nieświadomie i nawet nie wiem czy się wtedy nie rzucam po łóżku albo nie zachowuję się jakoś głośno (właściwie po dzisiejszym to wiem, że najciszej to nie jest). Czy to jest normalne? Co mam zrobić?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 15:11
robię dziwne rzeczy przez sen lunatykując, ale czegoś takiego mi się nie zdarzyło.. w sumie w trakcje owulacji dziewczyny mają większą ochotę na seks, ale żeby aż tak
Może dobrym rozwiązaniem byłoby związanie sznurka od spodni piżamy na jakiś skomplikowany węzeł czy coś? Albo po prostu pomódl się, żeby nie dochodziło do takich sytuaji
Ambra napisał/a:
a dzis obudziło mnie moje własne jęknięcie.
Ludzie jęczą przez sen bez konkretnych przyczyn...
Pozdrawiam!
_________________ "Oto Ja was posyłam jak owce między wilki. Bądźcie więc roztropni jak węże, a nieskazitelni jak gołębie!" Mt 10,16
"Weź udział w trudach i przeciwnościach jako dobry żołnierz Chrystusa Jezusa!" 2 Tm 2,3
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 15:58
Siostry z pokoju nie wyrzucisz : P
Hmmm, może postaraj się nie myśleć o tym przed snem?
Może i w czasie owulacji ma się większą ochotę na takie rzeczy, ale chyba da się na tym panować, hm?
Zaraz ktoś się przypieprzy, że wypisuję jakieś bezeceństwa, ale i tak powiem. Jeśli nie możesz zapanować nad masturbacją w trakcie snu, to masturbuj się świadomie, by rozładować popęd.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Sro 25 Paź, 2006 17:17
Wbrew pozorom (O la Boga, co ja mówię ; ) ) Słupek ma rację. Masturbacja (W moim przynajmniej mniemaniu, a z doświadczenia wiem, że większość jednak ma przeciwne zdanie) pomaga rozładować napięcie seksualne w wieku dojrzewania i jest jak najbardziej zdrowa.
Trochę z innej beczki, inny sposób to LD, medytacja, OOB - Wszelkie techniki dozwolone.
Z seksem jest taki problem, że w przeciwieństwie do masturbacji, jest niemożliwy w wersji "zrób-to-sam" :p
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
—Michael Shermer
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 18:01
Ja nie miewam takich snów (może czasami, ale bardzo rzadko), a przyznam, że zdarzają mi się takie fantazje.
I czekam na ten sen z tą osobą, o której tyle myślę, nawet często przed snem :))
Moja koleżanka potrafi mieć takie sny bardzo często. Cały czas mi je opowiada...