| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Idealna kobieta, idealny mężczyzna
Autor Wiadomość
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 16 Lut, 2007 16:35   Idealna kobieta, idealny mężczyzna Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak wyglądają wg Was idealni ludzie? Co jest u Was wyznacznikiem czyjejś urody? Co powinna mieć kobieta, a co mężczyzna, aby Was zachwycili? Czy wśród osób Wam znanych (znanych osobiście lub znanych z mediów, np aktorka, piosenkarz itd.) jest ktoś, kogo uważacie za bóstwo? Można wkleić zdjęcia ; )

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pią 16 Lut, 2007 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://rock.2u.ru/Metallica/images/photos/JamesHetfield/hetfield012.jpg
http://www.vinyltap.co.uk/gallery/me/metaljh6859139102998580.jpg
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41935000/jpg/_41935724_metal_afp_body.jpg aktualne
http://zecasseur.skyblog.com/pics/567619999_small.jpg
http://img.nesteklikk.no/2003-28/13134.jpg

czy musze mowic cos jeszcze? ; P mrr
hehehe xD

Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 16 Lut, 2007 22:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O żesz.....
Cholerni materialiści.
Normalnie zaraz nastąpi samodestrukcja.

BTW tematu:
1. Idealny człowiek to 50 % mnie i 50 % reszty świata.
Drugie i trzecie pytanie ominę bo nie mam ochoty odpowiadać na pytania które mnie drażnią.
Czwarte pytanie jest ponizej wszelkich moich zasad etycznych.

Piątego twierdzenia równiez nie skomentuje bo nie posiadam aktualnie zdjęcia Boga.
(^_^) (*_*)
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 13:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To przepraszam na chu*j coś piszesz skoro nic nie wnosisz do tematu? Temat jak najbardziej interesujący ; )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie nie liczy sie wyglad tylko wnetrze. Co z tego ze ktos pieknie wyglada, skoro w srodku jest pusty?

Numer Gadu-Gadu
6476170
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990, I bardzo miło ; ) Większość myśli inaczej, choć się do tego nie przyznają.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko tylko wnętrze?
większość tak mówi, ale jak przyjdzie co do czego to Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita - tak, tylko i wylacznie wnetrze. Co prawda musze przyznac, ze kiedys bylo zupelnie inaczej, ale jakis czas temu zrozumialam, ze liczy sie to co czlowiek soba reprezentuje, a nie to jak wyglada.

Kiedy 2 lata temu moj obecny chlopak staral sie o mnie, to w tym czasie bylo jeszcze wielu innych duzo przystojniejszych, lepiej zbudowanych, z [cenzura] samochodem i kupa siana ktorzy rowniez to robili. Ale poza tym nic soba nie reprezentowali, a on wrecz przeciwnie. Nawet moja mama i wujek mowilil mi, ze stac mnie na duzo przystojniejszego chlopaka, ze skoro tylu do mnie zarywa, to musze sobie troszke poprzebierac, wedlug nich taka ladna dziewczyna musi miec rownie przystojnego faceta. Ale ja i tak zrobilam inaczej, co prawda wtedy go jeszcze nie kochalam, ale docenialam to, jaki jest. I teraz nie zaluje decyzji. Nie zamienilabym go nawet na najprzystojnieszczego faceta na swiecie. Uroda kiedys minie, a serce pozostanie : )

Tak samo jest z przyjaciolmi i znajomymi. Kiedy bylam mlodsza, to przyjaznilam sie z dziewczynami, ktore byly bardzo ladne, albo ladne. Jak ktoras wedlug mnie byla brzydka, to razen z dziewczynami sie z niej wysmiewalysmy, nie chcialysmy z nia gadac itd. Na szczescie w koncu zrozumialam, ze ludzie, ktorych wyglad mi sie nie podoba tez moga byc piekni, trzeba tylko dostrzec w nich to piekno Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wnetrze ale i w 1 % wyglad bo np. taka "penerowa" z twojej klasy zobaczy ze chodzisz z chlopakiem najbrzydszym w szkole. Dla niej moze byc nie wiadomo jak mily etc. ale brzydki, nie ma szans

Numer Gadu-Gadu
6482031
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia - a co mnie obchodzi, ze jakies "penerowie" nie podoba sie moj chlopak? Zdanie pustych lasek mnie nie interesuje

Numer Gadu-Gadu
6476170
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak, tylko ze potem przez nia mam posmiewisko przed cala szkola...a to wnerwia

Numer Gadu-Gadu
6482031
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
tak, tylko ze potem przez nia mam posmiewisko przed cala szkola...a to wnerwia

gdyby czlowiek mial tylko takie zmartwienia, to swiat bylby piekny.

[ Dodano: Sob 17 Lut, 2007 ]
Sorry Marcia, ale Twoje podejscie jest troche dziecinne. Moj chlopak ma sie podobac mnie, a nie jakies pustej lasce. Co z tego, ze beda sie wysmiewac? Mam z tego powodu chodzic z kims, kto jest piekny, ale ma zje***ny charakter? Owszem, moze zdarzyc sie tak, ze bedzie piekny na zewnatrz i w srodku, ale jesli spotkam takiego, ktory bedzie piekny tylko w srodku, to mam sie z nim nie zadawac, bo jakas durna kolezanka bedzie sie smiala? To wedlug mnie glupota.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie interesuje tylko czy chłopak jest schludny, myje sie, zmienia skarpetki, używa dezodorantu i czy ma czyste włosy. (najlepiej jakby używał szamponu Garnier Fructis)
I mógłby mieć dłuższe włosy. Najlepiej brunet & piwne bądź brązowe oczy.
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:
Mnie interesuje tylko czy chłopak jest schludny, myje sie, zmienia skarpetki, używa dezodorantu i czy ma czyste włosy.

no wiadomo Wink to jest chyba oczywiste Wink

Numer Gadu-Gadu
6476170
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie dla każdego. Niektóre lachony lecą na młokosów z spodniach z krokiem do kolan, z fajką w gębie i wyrokiem w zawiasach. A potem płaczą.
Bo są k***a niewyżyte seksualnie.
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu