| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Idealna kobieta, idealny mężczyzna
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lut, 2007 20:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ci z wyrokiem w zawiasach sa czesto na pozor bardzo mili i laski na nich leca. O maly wlos sama bym sie kiedys wpakowala w taki zwiazek. Oczywiscie nie wiedzac o wyroku.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 00:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja - szczerze, to nie potrafilambym sie zwiazac z facetem ktory jest dla mnie nie atrakcyjny fizycznie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 00:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dla mnie wygląd tez sie liczy, to oczywiste, nie bede tego ukrywac[;

Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 00:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zazwyczaj jak poznajemy osoby to patrzymy najpierw na ich wyglad a dopiero potem poznajemy ich wnetrze...

Numer Gadu-Gadu
2551311
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie miłość to chęć i to jak nam się rozmawia z osobą, jak się obok niej czujemy, a nie zauroczenie jej wyglądem. Wygląd według mnie w ogóle się nie liczy. Każdy zna chyba osoby, których nie lubi przez to, że źle im się z nimi rozmawia.
Oczywiście najśmieszniejsze jest:

- No chodź pójdziemy do CH i poznamy jakieś dziewczyny. To są dopiero dojrzałe miłości..
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to nie miłość Laki, to flirt.
od flirtu sie zaczyna.

przecież poznając jakąś osobe nie zakochujesz się w niej od 1 wejrzenia ;]
i nie wierzę że wygląd sie nie liczy. liczy sie, liczy.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tremere napisał/a:
- No chodź pójdziemy do CH i poznamy jakieś dziewczyny. To są dopiero dojrzałe miłości..

pójść poznać, to akurat nic złego, gorzej jak się na siłę byle kogo szuka, lub "jest" z każdym, kogo tam pozna.
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 16:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
pójść poznać, to akurat nic złego, gorzej jak się na siłę byle kogo szuka, lub "jest" z każdym, kogo tam pozna.

Właśnie to było moim przesłaniem ; )

Cytat:
i nie wierzę że wygląd sie nie liczy. liczy sie, liczy.

Liczy się, liczy, ale nie jest powyżej charakteru. Chodzić z kimś dla wyglądu..upajać się jego urodą, a głupio z nim rozmawiać...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 17:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Laki napisał/a:
Liczy się, liczy, ale nie jest powyżej charakteru. Chodzić z kimś dla wyglądu..upajać się jego urodą, a głupio z nim rozmawiać...

Popieram Razz Ale nie twierdze tez za kazdy musi miec takie samo zdanie na ten temat jak ja

Numer Gadu-Gadu
6476170
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gratulację dla wszystkich, którzy stwierdzili, iż wygląd w ogóle nie ma znaczenia - nagroda - HIPOKRYZJA ROKU.

Nawet jeżeli dziewczyna będzie mieć super charakter, fenomenalne zainteresowania, 70 lvl w WoWie i będzie mieszkać niedaleko - jeżeli w ogóle mi się nie będzie podobać - nic z tego! Miłość to nie tylko duchowa więź, chyba że ktoś się naoglądał filmów fantasy. Oczywiście, żeby być z kimś, to ta więź jest najwyższym priorytetem, najważniejszą kwestią, ale bez jakiejś fizycznej aprobaty dla wyglądu partnera/partnerki - to nie może trwać wiecznie. Ktoś z kim jestem powinien mi się chociaż TROCHę podobać, żeby Jej wygląd nie odrzucał mnie od tych sfer, które są Jej zaletami.

Napisałem to może dośc brutalnie, ale uważam, że skłamałbym, gdyby wygląd był całkowicie bez znaczenia. ZAZNACZAM - Nie za wygląd się kocha! Ale piękność nie jest wadą Razz

Idealna kobieta? żyje, jest niedaleko mnie - http://img236.imageshack.us/img236/9796/88819301dr5.jpg - dla mnie jest idealna Razz Oczywiście nie z powodu Jej wyglądu, chociaż muszę przyznać, że bardzo mi się podoba biggrin.

Kasiu - a gdzie KURT? :<~~~~~~

Fajnie tak czasem tu wrócić i zobaczyć co ludzie tworzą XD lol

Numer Gadu-Gadu
8989120
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza napisał/a:
Nawet jeżeli dziewczyna będzie mieć super charakter, fenomenalne zainteresowania, 70 lvl w WoWie i będzie mieszkać niedaleko - jeżeli w ogóle mi się nie będzie podobać - nic z tego!

Mozesz powiedziec ze jestem nienormalna, ale kiedy zaczelam chodzic z moim chlopakiem to wcale mi sie on nie podobal, nie mowie ze jest strasznie brzydki, ale nie byl w moim guscie i wtedu uwazalam ze do ladnych nie nalezy.

Numer Gadu-Gadu
6476170
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Mozesz powiedziec ze jestem nienormalna, ale kiedy zaczelam chodzic z moim chlopakiem to wcale mi sie on nie podobal, nie mowie ze jest strasznie brzydki, ale nie byl w moim guscie i wtedu uwazalam ze do ladnych nie nalezy.

moze to przez to ze mezczyzni sa wzrokowcami, ale i tak nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Wkońcu związek to nie tylko gra w szachy, ale nieraz [nie bójmy się tego powiedzieć] zbliżenie fizyczne...

Numer Gadu-Gadu
8989120
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza - no tak, zapomnialam ze Ty jestes mezczyzna a nie kobieta. To wina nicku Razz Z tym wygladem mowie calkiem powaznie, ale nie dziwie sie, ze twierdzisz inaczej, wiem ze faceci sa wzrokowcami wiec zwracaja uwage na wyglad i dziwne by dla mnie bylo, gdyby tego nie robili Razz

Numer Gadu-Gadu
6476170
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza napisał/a:
moze to przez to ze mezczyzni sa wzrokowcami, ale i tak nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Wkońcu związek to nie tylko gra w szachy, ale nieraz [nie bójmy się tego powiedzieć] zbliżenie fizyczne...

OJJJ..... chyba się pierwszy raz w życiu zgodzę z Aśką.
Ja miałam tak samo - to chyba o czymś świadczy nie? I nawet jakby mi się chłopak bardzo nie podobał ale bym go kochała to nie widziałabym żadnych przeciwieństw jeśli chodzi o zbliżenie fizyczne.
Powrót do góry
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Nie 18 Lut, 2007 21:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

papierowa poręcza wróciła <3

joasia1990, ja też najwidoczniej jestem mężczyzną. to dziwne, ale wygląd ma dla mnie pierwszorzędne znaczenie.
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu