| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Piersi i problemy - potrzebuje pomocy fachowej =(

Czy masz podobne problemy jak ja ?
Tak , trudno mi z tym było
59%
 59%  [ 13 ]
Nie
40%
 40%  [ 9 ]
Głosowań: 19
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
anndzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 19:46   Piersi i problemy - potrzebuje pomocy fachowej =( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmnn ... wiem , tematów było dużo , ale ja nie mogłam znaleźć żadnego , który by mi pasował . Otóż dzisiaj byłam kompletnie zdołowana , bo dziewczyny z mojej klasy i ja poszłyśmy do pielęgniarki szkolnej . Ona kazała się każdej wyprostować . I co zobaczyłam ? Wszystkie coś mają , jedna nosi tylko top bo jest płaska , a ja ? Przez to wygladam jak wyrośnięte pięcioletnie dziecko , a nie jak nastolatka . Nie wiem , co się ze mną dzieje , zastanawiam się czemu się tak zdołowałam takim małym problemem . Żalę się przyjaciółce , ale nic mi to nie daje, dlatego potrzebuję pomocy fachowej , czyli odpowiedź kogoś nieśmiałego i z podobnymi poblemami lub kogoś , kto mnie zrozumie ! A poza tym jak to się dzieję , że wszystkie dziewczyny w wieku 12 lat mają takie wielkie już piersi ? Lol , POMOCY !

Numer Gadu-Gadu
6538603
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 19:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

anndzia napisał/a:
Przez to wygladam jak wyrośnięte pięcioletnie dziecko , a nie jak nastolatka

Nawet jakbyś miała choćbby 75B a resztę ciała i twarzy jak teraz, to nie dodałoby Ci to lat.
Jedna koleżanka z klasy nie nosiła biustonosza, teraz zaczęła no i nie ma takich małych, ale wcale nie wygląda przez to powiększenie na doroślejszą.
Czy ktoś Ci może dokucza? Z tego co napisałaś można wywnioskować, że nie, więc nie masz się za bardzo czym przejmować. Zresztą na takie problemy masz jeszcze czas.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4961269
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 19:53   

To kwestia osobnicza, każdy dojrzewa w innym rytmie. Jedna dostanie okres w wieku 11 lat, drugia 15. Jednej urosną wcześniej piersi, drugiej później.

W wieku 12 lat już się przejmujesz? Na Ciebie też przyjdzie czas i nie ma co się załamywać. Ten wiek to nie koniec. To początek.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Maj, 2007 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Monik napisał/a:
anndzia napisał/a:
Przez to wygladam jak wyrośnięte pięcioletnie dziecko , a nie jak nastolatka

Czy ktoś Ci może dokucza?

Tak dokuczały dziewczyny . Obgadywały mnie ( wszystko wiem od koleżanki ) . Poza tym najgorsze jest ich sposób patrzenia się na mnie ...

[ Dodano: Pią 11 Maj, 2007 19:08 ]
Natalie Hetfield napisał/a:
. Ten wiek to nie koniec. To początek.

Dzięki ! Po tym zdaniu się uśmiechnęłam =)

[ Dodano: Pią 11 Maj, 2007 19:12 ]
Dodam jeszcze , że mam problemy z sutkami . Raz są większe , raz mniejsze ( gdy są wieksze to i biust staje sie wiekszy ) , raz wklęsłe , a raz wypułke , że to głupio wygląda przez bluzki

Numer Gadu-Gadu
6538603
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 12 Maj, 2007 11:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to nos topy albo takie "szmaciane staniki". w twoim wieku mialam tak samo Wink
Czulam sie dziwnue wsrod kolezanek, z ktorych wiekszosc juz cos tam miala a ja tylko te tak zwane powiekszone sutki czy cos takiego. teraz mam 14 lat i juz mam troche zaokraglone ale i tak male. nie masz sie czym martwic bo ja tez sie tak martwilam i teraz przyznam ze bylo to bezsensowne. : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 12 Maj, 2007 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jejku, po co Ci duży biust??
Ale masz problemy, przecież Ci urośnie.
A koleżanki masz głupie.
Powrót do góry
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 12 Maj, 2007 12:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kochaniutka - masz dopiero trzynaście lat - jeszcze wszystko przed Tobą Smile znam osobiście dziewczynę, która w klasie 1 gimnazjum była płaska, a teraz chodzi do 2 liceum i ma się czym pochwalić Smile piersi to spawa bardzo indywidualna Smile a koleżankami się nie przejmuj - udawaj, że jesteś zadowolona z tego co masz, bo jeśli one zobaczą, że ich słowa Cię bolą i wpędzają w kompleksy to jeszcze bardziej się nakręcą... Smile

Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Maj, 2007 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:
jejku, po co Ci duży biust??
Ale masz problemy, przecież Ci urośnie.
A koleżanki masz głupie.

Nie chodzi mi o duzy biust ;/ Po prostu chce cos miec ( przynajmniej ) . Może Ty nie miałaś takich problemow , ale mozesz wiedziec , ze niektore to troche przezywaja ...

Numer Gadu-Gadu
6538603
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 12 Maj, 2007 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja miałam odwrotnie, mimo że wcale nie musiałam i myślę ze z Tobą jest zupełnie tak samo.
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 13 Maj, 2007 11:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

anndzia, nie martw się. Na serio. Ja też dopiero w pierwszej gimnazjum zaczęłam nosić stanik [prawie najpóźniej w klasie] a teraz mam C/D. Kiedyś bardzo się tym przejmowałam, a teraz jestem dumna ze swojego biustu Smile
Wszystko przjdzie z czasem.
Powrót do góry
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 13 Maj, 2007 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miałam taki problem. Koleżanki mi mówiły, że nie potrzebnie noszę stanik(szmaciany), bo nie mam, na co. Powiedziałam to mamie, to ona mi powiedziała, że co z tego niech im sobie rosną, a na mnie przyjdzie czas. Powiedziała mi jeszcze coś, co naprawdę mi pomogło, że urośnie im taki biust, że aż w bluzce im się nie zmieści, a ja będę mieć taki, z którego będę zadowolona. I jestem:P Nie zamartwiaj się na ciebie też przyjdzie czas, a koleżanki po prostu olej :* I powiem ci ,że moja nauczycielka od Muzyki jest płaska jak deska. Może to ci poprawi nastrój? ( Ma ok. 30 lat biggrin)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Nie 13 Maj, 2007 11:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

natkka92 napisał/a:
I powiem ci ,że moja nauczycielka od Muzyki jest płaska jak deska. Może to ci poprawi nastrój? ( Ma ok. 30 lat )

Raczej to jej pogorszy nastroj, bo pomysli ze tez do konca zycia nie bedzie miec biustu Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 13 Maj, 2007 14:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Faktycznie biggrin Sasasa...No ale tak jest...że jedni mają dużo jedni mało....;]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 13 Maj, 2007 20:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czytałam gdzieś, że ostateczny rozmiar biustu jest wiadomy po 20 roku życia, a gdzieindziej, że po urodzeniu dziecka. Moja mama miała kompleks małego biustu. Ja czegoś takiego nie pamiętam, bo musiałam być mała, czy nawet przed moimi narodzinami, nie dopytywałam się. Teraz ma rozmiar takie większe C. Nie martw się Smile Masz dopiero 12 lat, ja w twoim wieku też byłam płaska (nosiłam ledwo co AA, a właściwie topiki, nawet nie staniczki materałowe), teraz mam 14 lat i 75 B/C. Też bym chciała większe, ale czekam.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 13 Maj, 2007 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wieksze? Dziewczyno biegac nie bedziesz mogla Razz

To zart oczywiscie ale im wieksze piersi tym gorzej Smile Bynajmniej ja miajac D mam dosc i mam duuuuza nadzieje, ze mi nie urosna bo oszaleje Razz

Numer Gadu-Gadu
2551311
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu