| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
hmm...
Autor Wiadomość
Path
Gość
PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 18:31   hmm...

Mam niezbyt przyjemny problem... Jak u każdej nastolatki rosną mi włoski pod pachami. Moje koleżanki je zgalają. Ale moi rodzice nie pozwalają mi na to Sad Co mam zrobić?
Przejdź na dół
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 17 Wrz, 2003 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na pooczątku włoski są delikatne i rzadkie.
Możesz je np. wyrywać pincetką(czy jak to się pisze), włoski nie będą grubsze, a po goleniu pachy wyglądają nienajlepiej...

wow, to mój setny post;p

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Wrz, 2003 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro ci nie pozwalają to nie gol...ja tez długo musiałam czekać zanim mi pozwolili a włosów na nogach to do tej pory mi nie pozwalają. Sad Lepiej nie rób tego bez zgody rodziców!

Numer Gadu-Gadu
730730
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 01:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie lubię Was podburzać przeciwko rodzicom. Uważam jednak, że golenie włosów, to prywatna sprawa każdej z Was i rodzice za bardzo nie powinni się w to mieszać. Jeśli nie chcesz golić wbrew woli rodziców to męcz ich często i regularnie i dawaj im do zrozumienia, że wcale Ci się te włosy nie podobają. Zobaczysz - znudzi im się i pozwolą Ci ogolić Smile

Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 17:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojej! Naprawdę ci nie pozwalają. To beznadzejnie. Pogadaj z nimi i daj im do zromienia, że przecież wszyscy to robią... Smile A poza tym, jak sobie ogolisz, to co? przykleją ci sztuczne?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poczekaj jak podrasna ...i kiedy twoja Mama lub tata beda w pokoju zaloz bluzke bez rekaw (taka na ramiaczka) i co chwile tak sie przeciagaj zeby widzieli ile masz wlosow Very Happy Moze po tym sie przeraza ze maja corke goryla i ci pozwala Very Happy Duzo szczescia !

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja zaczęłam golić sama Razz moja mam na wypadzie wakacyjnym zauważyła odrstające włoski i się wściekła czemu jej nei pwoeidział że chce golić to by mi depilator w kremie kupiła.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 19 Wrz, 2003 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie to troszke dziwi bo jak już deg wspomniał to jest sprawa każdej z nas kedy zaczniemy sobie golić nogi czy wloski pod pachami. ja gole pod pachami od okolo pol roku i to mama mi powiedziala zebym to zrobila.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 20 Wrz, 2003 14:07   

Mi sama mama doradziła żebym goliła włosy pod pachami, bo wygląda to niehigienicznie jak są takie długie. Porozmawiaj o tym z rodzicami.
Powrót do góry
mrylka

PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 12:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja narazie nie musze golić bo jeszcze są malutkie i jane.BArdzo się z tego ciesze. Smile
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 21 Wrz, 2003 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz,narazie nie masz jeszcze długich tych włosów... Jeżeli już bedziesz miaa bardzo długie i naparwde bedzie Ci to przeszkadzać to szczerze porozmawiaj z mamą. Powiedz jej,że to brzydk wygląda dziewczyna z "dżungla" pod pachą. W koncu ona też to przechodziła...Powinna zrozumieć Wink

NikiQ

PostWysłany: Nie 28 Wrz, 2003 09:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie mi nieuwieżycie ale... Moja koleżanka ma 11 lat i jak zakłada sobie koszulkę na ramiączkach to u niej widać <jak u starego faceta!>
gęste brązowe włosy pod pachami! Dosłownie u niej włosy pod pachami wyglądają tak gęsto jak włosy na głowie!
<A ma dułgie włosy i gęste!>
Powrót do góry
BAD_BOY

PostWysłany: Sro 01 Paź, 2003 08:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NikiQ twoja kolezanka fajnie ma na przyszlosc to bedzie spox jak bedzie stara bedzie mogla sobie zrobic peruke za darmo! Very Happy
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz...mi mama nie pozwoliła golić nóg...robie to od połowy 1 klasy gim a ona dopiero pod koniec wakacji się zorientowała ze to robie Smile A co do Ciebie to powiedz mamie że każda Twoja koleżanka sie goli (ee trochę to brzydko ujęłam Sad ) że nie chcesz być inna i ze nie możesz zalożyć bluzeczki na ramiączkach z obawy ze ktoś zobaczy Twoje "włoski". Bo jest to troszkę wstydliwe :/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 17 Paź, 2003 16:48   :) *) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez sie wssydzilam a mama takze mi nie pozwalala .
Ale ja nie mialam ochoty byc dalej brzydula klasowa wiec zaczelam je delikatnie wyrywac penseta to wyywania brwi i poskutkowalo teraz juz sie nie wstydze ![/list]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu