| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co odpisać/odpowiedzieć?
Autor Wiadomość
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 01 Cze, 2007 21:56   Co odpisać/odpowiedzieć? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co odpisać jeśli na gadu-gadu chłopak pyta się czy się z nim spotkam, a ja nie chcę? Lub co odpowiedzieć jeśli zdarzyłoby sie takie coś w realu?
A pewnie miałyście takie sytuacje, więc możecie też powiedzieć co wy zrobiłyście Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 01 Cze, 2007 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A spotykałaś się z nim już wcześniej ? Ja nie wiem, ale zdarzyło mi się coś ściemniać jak nie chciałam, ale to już z kimś, z kim wcześniej się spotykałam. A jeżeli tak to zawsze możesz powiedzieć że masz dużo zajęć, bo tak na moje oko, to powiedzenie wprost, w tym przypadku nie wiem czy będzie dobre.

Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 01 Cze, 2007 23:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiedzieć NIE
?

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 11:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaraz zaczną sie sypać kretyńskie odpowiedzi "Powiedz NIE" - Bzdura, nie macie zielonego pojęcia o kulturze misiaczki : ).

Odmawiać trzeba umieć, sztuka odmawiania to nie jest zmuszenie sie do brutalnego "nie" popartego paroma wyzwiskami, ale też nie jest to sztuka kłamania.

Kwestia w tym czy lubisz tą osobę, czy nie - Jeśli nie, to warto nie utrzymywać z nią kontaktów, moja ideologia podpowiada mi że rozmowa z kimś kogo nie lubimy jest kretyństwem : ).

Ale zakładając że problem leży w tym że chłopak chce Cię poderwać, a Ty nie chcesz się z nim spotkać, to nie migaj się odpowiedziami "Jestem zajęta", czy "Mam dużo roboty", albo "wychodzę gdzieś" - Na upartego desperat może Cię męczyć jeszcze długi czas. Jeśli go lubisz to samo "nie" będzie bardzo niemiłe warto pomyśleć o pokazaniu mu że nie chcesz z NIM wyjść.

Kwestia wprawy.

Opętana - Ależ dziękuję, nie trzeba : )

Ostatnio zmieniony przez Shaunri dnia Sob 02 Cze, 2007 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

klękam przed tobą i oddaje Ci hołd
bo Ty wszechwiedzący

...

Christi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym sie zgodziła na twoim miejscu...gdyby ten chłopak by był z moim snów Very Happy
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Christi napisał/a:
ja bym sie zgodziła na twoim miejscu...gdyby ten chłopak by był z moim snów Very Happy

Najlepsze jak dziewczyny takie rzeczy mówią, a jak co do czego, chłopaka nie chcą...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to ze chlopak chodzi ze mna do szkoly, a piszemy ze soba na gg. No nawet jest spoko, ale ja sie nie chce z nim nic teges i sie z nim spotkac, wiec jesli jeszcze raz zapyta to co mam odpisac =( ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Cze, 2007 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łojej, trochę inwencji twórczej - Powiedz mu że nie masz ochoty. Trochę kultury przy tym nie zawadzi - Miło, uprzejmie, a stanowczo.
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 03 Cze, 2007 16:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

daj jego numer gg to mu odmowie jako twoja kolezanka biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 03 Cze, 2007 19:16   

Marcia, Tobie będzie prosto, bo to nie Ty z nim rozmawiałaś przez ten czas...
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

M10 świetny pomysł. Jak będę chciała z kimś zerwać to Ci też napiszę.

Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spoko, polecam sie na przyszlosc.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Odpowiedz do tematu