Mam 16 lat i czy to tak powinno być że skóra przysłania żołędzia na penisie wtedy kiedy on stoi. . Nie wiem jak to fachowo nazwać ale "grzybek" nie odsłania sie zaa skóry!! Czy to normalne w wieku 16 lat?????
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 16:33
Czyżby klasyczna stulejka? No cóż, jak pójdziesz do lekarza to zapewne przepisze Ci jakąś maść i nakaże pracować rączką co wieczór, albo, bardzo ewentualnie przejdziesz niewielką operacyję.
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 20:02
1) Nie jest poważne, występuje u większości chłopaków, jak mnie pamięć nie myli. Równie dobrze można stulejki nie usuwać, ale w Europie raczej nie jest przez damy z przyjemnością przyjmowana : )
2) No... Do tego od samczych problemów... Pies wie jak się nazywa, zawsze mówiłem "męski ginekolog" i wiadomo było o co chodzi : )
3) Samodzielnego sposobu? No cóż...
Cenzura mode off
Trzepanie kapucynka, młody paniczu, inaczej zwane masturbacją
Cenzura mode on
Jednak w wieku 16-u lat polecam wizytę u lekarza - On nie ugryzie, chociaż sam pamiętam jak się stresowałem : )
Niby, że jak da się bez problemu (lekko, nie na siłę, bez bólu) we wzwodzie odciągnąc to lekarz nie jest potrzebny. Jak się nie da, to różnie, albo ci jakąś maść zapiszą, albo jakiś lekki zabieg zrobią (poszerzanie napletka czy coś w tym guście) albo cię obrzezają i będziesz Żydek
Shaunri napisał/a:
No... Do tego od samczych problemów... Pies wie jak się nazywa, zawsze mówiłem "męski ginekolog" i wiadomo było o co chodzi : )
Androlog, choć to w sumie dość rzadka specjalizacja. Do stulejki zwykły pedriatra starczy.
Shaunri napisał/a:
Trzepanie kapucynka, młody paniczu, inaczej zwane masturbacją
Wydaje mi się, że skuteczność tegoż będzie dość dyskusyjna
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer