| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ważne!
Autor Wiadomość
superpiwosz Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 16:24   Ważne! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam 16 lat i czy to tak powinno być że skóra przysłania żołędzia na penisie wtedy kiedy on stoi. Crying or Very sad . Nie wiem jak to fachowo nazwać ale "grzybek" nie odsłania sie zaa skóry!! Czy to normalne w wieku 16 lat?????
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czyżby klasyczna stulejka? No cóż, jak pójdziesz do lekarza to zapewne przepisze Ci jakąś maść i nakaże pracować rączką co wieczór, albo, bardzo ewentualnie przejdziesz niewielką operacyję.

Jednak tak, czy kwak musisz zawitać do lekarza.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 17:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A nie ma jakiegoś samodzielnego sposobu?? I czy to poważne?? I do jakiego lekarza??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1) Nie jest poważne, występuje u większości chłopaków, jak mnie pamięć nie myli. Równie dobrze można stulejki nie usuwać, ale w Europie raczej nie jest przez damy z przyjemnością przyjmowana : )

2) No... Do tego od samczych problemów... Pies wie jak się nazywa, zawsze mówiłem "męski ginekolog" i wiadomo było o co chodzi : )

3) Samodzielnego sposobu? No cóż...
Cenzura mode off

Trzepanie kapucynka, młody paniczu, inaczej zwane masturbacją

Cenzura mode on

Jednak w wieku 16-u lat polecam wizytę u lekarza - On nie ugryzie, chociaż sam pamiętam jak się stresowałem : )
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niby, że jak da się bez problemu (lekko, nie na siłę, bez bólu) we wzwodzie odciągnąc to lekarz nie jest potrzebny. Jak się nie da, to różnie, albo ci jakąś maść zapiszą, albo jakiś lekki zabieg zrobią (poszerzanie napletka czy coś w tym guście) albo cię obrzezają i będziesz Żydek Smile
Shaunri napisał/a:
No... Do tego od samczych problemów... Pies wie jak się nazywa, zawsze mówiłem "męski ginekolog" i wiadomo było o co chodzi : )

Androlog, choć to w sumie dość rzadka specjalizacja. Do stulejki zwykły pedriatra starczy.
Shaunri napisał/a:
Trzepanie kapucynka, młody paniczu, inaczej zwane masturbacją

Wydaje mi się, że skuteczność tegoż będzie dość dyskusyjna Smile

PostWysłany: Pon 04 Cze, 2007 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo wam dziękuje również bardzo mi żeście pomogli dzięki wszystkim!
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stulejka nie jest groźna ale utrudnia higiene i współzycie. Wiekszość lekarzy odradza leczenie "domowymi" sposobami, które do niedawna były zalecane.

Prześle ci na PW link strony, na którą warto zajrzeć (niestety nie moge jej podać na forum bo złamałabym regulamin)

Numer Gadu-Gadu
6476170
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurczę, staromodny ze mnie lekarz : P
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu