Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 11:57 Ludzie co robić???
W mojej klasie jest dużo chłopaków których lubię, większość z nich się we mnie zakochało... ciągle mnie za coś łapią . Co robić żeby się ode mnie odczepili???
Przed wysłaniem postu sprawdzaj ortografię np w programie Microsoft Word. I nie używaj tylu ikon ani znaków interpunkcyjnych! //Monik
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 17:13 Re: Ludzie co robić???
Christi napisał/a:
Dajcie mi szpadel!
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Nie sadze zeby ci chlopacy okazywali milosc poprzez...łapanie za cos :/ to sa glupie gierki chlopakow oni sie tym tylko podniecaja a nie okazuja uczucia :/ Idz do wychowawcy albo popros starszego brata albo kolege o "pomoc"
to mi przypomina końskie zaloty z podstawówki u mnie w szkole było to samo... oni nie mają prawa Cię obmacywać jeśli tego nie chcesz!! najpierw stanowczo im to powiedz, że nie życzysz sobie takich zagrywek... możesz też użyć jakiegoś żartu. typu: 'jeśli chcesz się ze mną umówić to niestety, ale z dewiantami się nie spotykam...' chłopaka może wmurować, alby zrobi mu się wstyd przed kolegami... jeśli nic nie będzie pomagało idź do wychowawczyni i porozmawiaj z nią w 4 oczy... pamiętam u mnie w podstawówce 1 chłopak dotknął dziewczynę w intymnym miejscu na w-fie i jeszcze tego samego dnia poszła ona do wychowawczyni, a ta przy całej klasie pyta się go, co to za obmacywanie dziewczyn?? i obmacywanie się skończyło...
_________________ O! Cały TY... Na Twój widok totalnie mnie mdli... To właśnie Ty... Malutki iloraz... No ale masz spryt...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 15:16
no to jak beda cie zaczepiac to odwroc sie szybko i powiedz " Ej, sory, ale mi raczej nie odpowiada jak mnie za cos lapiecie.. to jest durne, maluszki." I pusc oko do tego co ci sie podoba.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..