| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Ludzie co robić???
Autor Wiadomość
Christi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 11:57   Ludzie co robić??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W mojej klasie jest dużo chłopaków których lubię, większość z nich się we mnie zakochało... ciągle mnie za coś łapią Rolling Eyes. Co robić żeby się ode mnie odczepili??? Rolling Eyes Embarassed Confused Shocked Neutral

Przed wysłaniem postu sprawdzaj ortografię np w programie Microsoft Word. I nie używaj tylu ikon ani znaków interpunkcyjnych! //Monik
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 13:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się że ten temat tu nie pasuje Smile
Też ich złap ;D Powiedz żeby nie robili tak bo nie chcesz...idź do wychowawcy?

Czemu ze wszystkich
Pragnień na świecie
Ty - mnie wybrałeś"</i>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"za cos mnie lapia"
... bez komentarza...

Numer Gadu-Gadu
6482031
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 17:13   Re: Ludzie co robić??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Christi napisał/a:
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral Neutral

Dajcie mi szpadel!

Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po to bozia dala raczki zeby sie bronic.
Powrót do góry
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 05 Cze, 2007 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie sadze zeby ci chlopacy okazywali milosc poprzez...łapanie za cos :/ to sa glupie gierki chlopakow oni sie tym tylko podniecaja a nie okazuja uczucia :/ Idz do wychowawcy albo popros starszego brata albo kolege o "pomoc" Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 06 Cze, 2007 08:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myhym, zakochoało...

Ja tam śmiem twierdzic, że Cię nie szanują. Zrób coś z tym boo jeśli nic nie zrobisz wątpie by na tym skończyli.

Powodzenia, 3m sie. Ile masz lat?

Numer Gadu-Gadu
7399523
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sro 06 Cze, 2007 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zapewne im się podobasz i pewnie takim zachowaniem próbują zwrócić na siebie uwagę, jak dzieci. Ignoruj ich.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 07 Cze, 2007 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to mi przypomina końskie zaloty z podstawówki RazzRazzRazz u mnie w szkole było to samo... oni nie mają prawa Cię obmacywać jeśli tego nie chcesz!! najpierw stanowczo im to powiedz, że nie życzysz sobie takich zagrywek... możesz też użyć jakiegoś żartu. typu: 'jeśli chcesz się ze mną umówić to niestety, ale z dewiantami się nie spotykam...' chłopaka może wmurować, alby zrobi mu się wstyd przed kolegami... jeśli nic nie będzie pomagało idź do wychowawczyni i porozmawiaj z nią w 4 oczy... pamiętam u mnie w podstawówce 1 chłopak dotknął dziewczynę w intymnym miejscu na w-fie i jeszcze tego samego dnia poszła ona do wychowawczyni, a ta przy całej klasie pyta się go, co to za obmacywanie dziewczyn?? i obmacywanie się skończyło... biggrin

Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Cze, 2007 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej z otwartej dłoni dac po pysku i spojrzec "wkurzonym" spojrzeniem, przynajmniej na mnie to działa Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 08 Cze, 2007 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Lakim. Ja bym tak zareagowała.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 09 Cze, 2007 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No najlepiej to po pysku biggrin.

Czemu ze wszystkich
Pragnień na świecie
Ty - mnie wybrałeś"</i>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
fabian Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 10 Cze, 2007 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

idź do dyrektora.
Powrót do góry
Christi Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 11 Cze, 2007 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no...ale jest taki problem...jednego z nich bardzo lubię. Sad
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 12 Cze, 2007 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to jak beda cie zaczepiac to odwroc sie szybko i powiedz " Ej, sory, ale mi raczej nie odpowiada jak mnie za cos lapiecie.. to jest durne, maluszki." I pusc oko do tego co ci sie podoba.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu