A jest w ogóle jakiś sport, w którym spala się tłuszcz, a nie pojawiają się widoczne mięśnie?
Bo mam lekką obsesję na tym punkcie, boję się, że jak zacznę ćwiczyć to zamienię się w nieapetyczną górę mięśni Dla mnie nie ma nic gorszego niż kobieta z napakowanymi udami, szpiczastym tyłkiem i kaloryferem na brzuchu...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Sob 10 Mar, 2007 17:53
Petite Tigresse napisał/a:
A jest w ogóle jakiś sport, w którym spala się tłuszcz, a nie pojawiają się widoczne mięśnie?
Bo mam lekką obsesję na tym punkcie, boję się, że jak zacznę ćwiczyć to zamienię się w nieapetyczną górę mięśni Dla mnie nie ma nic gorszego niż kobieta z napakowanymi udami, szpiczastym tyłkiem i kaloryferem na brzuchu...
Boże.. Dziewczyno! Na "górę mięśni" trzeba naprawde sie napracować.
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Hehehe moj byly cwiczy do dwoch lat a ma tylko lekko widoczny kaloryferek a on zapierdziela po pare godzin dziennie na silowni Nie boj sie nie grozi ci gora mieśni ;]
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
a jakies cwiczenia na sam brzuch i pupe? nogi mi odpowiadają, wydaje mi sie ze są ok. natomiast chcialabym odchudzic troche swoje posladki i przedewszystkim brzuch, i pozbyc sie celulitu. Nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac, jezdze na rowerze i robie brzuszki ale jakos nie iwdze efektow, troche mniej jem, chyba nie moge zaczac stosowac jakiejs kategorycznej diety bo wtedy schudne ogolnie a nóg nie chce odchudzać...tym bardziej ze boje sie efektu jojo ktore czesto występuja po takich diteach. Poradzcie;( lato sie zbliza wakacje za tydzien trzeba wspoczyc w kostium kąpielowy
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Gościówa, Może jakiś trener na siłowni ;p Ja też nie potrafię schudnąc, teraz się wziąłem za bieganie wieczorami i mogę sobie tak biec kilka kilometrów (a biegam dopiero tydzień), z każdym dniem o wiele większe dystanse ; )