no jeśli ktoś ma zamiar wydawać kasę na jakieś idiotyzmy które nie pomagają zamiast iść raz do lekarza i brać to co trzeba to mogą sę radzić i na takich forach jak to.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 10:34
Idzie się do dermatologa, tylko że to nie jest tak oczywiste jak w przypadku grypy do lekarza, kto chce się pozbyć, ten idzie, ktoś chce popróbować z kosmetykami, to próbuje.
Ja bym polecil zel punktowy, w moim przypadku sprawia sie znakomicie, sadze ze im tez by pomogł. Moge doradzic jeszcze aby procz zelu stosowaly pianke do twarzy under twenty. No i oczywiscie nie zarcie jedzenia typu (nie zarcie ich w duzych ilosciach ): chipsy, slodycze, no i oczywiscie mycie twarzy pare razy dziennie w mydlem no i rano i wieczorem tą pianka i zelem punktowym. Sadze ze sa tutaj bardzije doswiadczone osoby ale to jest tylko moja rada
Racja, mydlo wysusza, chociaż z tym żelem to się nie zgadzam bo ono w pewnym stopniu też wysusza skóre. Najlepsza jest pianka bo jest delikatna i dobrze nawilża (tak przynajmniej mówiła kobieta, która pracuje w drogerii i powiem, że miała jednak ona racje - sama spróbowałam.
Jeśli chodzi o autora tego tematu to poradzę Ci piankę Ideal Skin antiacne - antybakteryjna pianka do mycia. Opakowanie jest koloru niebieskiego ze srebrnym na górze paskiem.
_________________ "Wiem, że nic nie wiem"
Ostatnio zmieniony przez laniade dnia Nie 29 Lip, 2007 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 00:04
Natalie Hetfield - większość kosmetyków do cery trądzikowej wysusza skórę. Sama woda też powoduje wysuszenie. Ale dlaczego się aż tak tym przejmujesz? Nie możesz użyć kremu nawilżającego?
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
To normalne w wieku dojzrewania Po prostu to jest tradzik i tzreba czekać az minie Ja jednak używam płynu do przemywania twarzy Clearskin,Maści Cynkowej i żelu do smarowania twarzy "Accos".I musze powiedzieć ze nic nie pomaga xD no moze troche ten zel Accos.Ja mam 5 krostek na nosie,8 na czole,i 3 na policzkach xD